2017. gada vasaras horoskops AUNIEM

Kas gan šajā vasarā sagaida temperamentīgos Aunus, lasiet šajā prognozē.

Līdz ar vasaras sākumu jūs sajutīsiet spiedienu burtiski no visām pusēm. Jūs ļoti vēlaties izrauties no ierastās rutīnas gūsta, bet nekādi nevarat izdomāt, ar ko to nomainīt. Pat, ja atrodas kaut kas pievilcīgs, jūs tūlīt pat sev iestāstāt, ka nekas no tā neiznāks, vai arī jauā lieta izrādās vien vecās tēmas cita variācija. Turklāt jums ir jāpieņem noteikts lēmums privātajā sfērā, ko jūs nekādi nevarat saņemties izdarīt. Un piedevām vēl ģimene un draugi kā neuzbāzīgi padomdevēji cenšas jums dot mājienus. Vēl vairāk – viņiem par jums ir savi noteikti, pēc laika aprēķināti plāni, kuriem jūs nepiekrītat. Jūs esat nonākuši mazākumā, un ir grūti pretoties. Bet nevjag nolaist degunu. Vajag vien atkal sev noticēt, un atgūt kontroli pār savu privāto dzīvi. Veiksmīgs brīdis tam būs jūlija beigās. Saņemot sevi rokās, piepildot sevi ar enerģiju, jūs acumirklī kļūsiet tāds, kāds esat.

Augusts galīgi nebūs līdzīgs jūlijam. Jūs vairāk nejutīsieties, ka būtu ar kājām un rokām sasiets ar mīlas attiecībām. Agrāk likās, it kā jūs ar savu vīrieti esat tik ļoti atšķirīgi, ka īsta tuvība nav iespējama; bet tagad kļūst skaidrs, ka visas jūsu nesaskaņas nāk par labu, un kopā jūs varat radīt kaut ko īpašu, skaistu. Kaut kur mēneša vidū pienāks lūzuma brīdi, tas brīdis, kad jūs apzināsieties, ka jūs gaida kopīga nākotne. Un, lai arī tas nebūt nav tas, ko jūs gaidījāt un plānojāt; galvenais  – jūsu priekšā ir ceļš, pa kuru nav nācies iet ne jums, ne jūsu “otrajai pusītei”. Jaunu klejojumu un piedzīvojumu tuvošanās piepilda jūs ar prieku. Mēneša beigās jūs varat aizdomāties par to, ka jāpārceļ attiecības uz patstāvīgu statusu vai arī, vismaz, romāns jauztver kā kaut kas nopietns un ilglaicīgs.

Septembris, iespējams, neizdosies tik piesātināts, kā augusts, bet tomēr tas atnesīs laimīgas, darbīgas dienas, un katra no tām arvien vairāk satuvinās jūs vienu ar otru. Galvā jums jau ir izveidojušies pavisam konkrēti nākotnes plāni, un jūs plūstoši virzāties uz mērķi. Saspringums, kas jūs vasaras sākumā nospieda, pazudīs kā nebijis.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru