Šī spēcīgā sula mazinās krākšanu un miega apnoju!

Pret-krākšanas sula.

Sastāvdaļas, kas ietilpst šīs sulas sastāvā, ir vienkāršas, bet padara sulu pārsteidzoši iedarbīgu. Tās kopā sadarbojas, veicinot ne tikai labu miegu, bet arī veselīgu asinsriti, kas noteikti uzlabot jūsu organisma elpošanas ritmu. Šie faktori ir nepieciešami miega apnojas, kā arī krākšanas novēršanai.

Ingvers. Ingvera sakne ir labi pazīstama ar savu spēju atslābināt audus, palielināt asins cirkulāciju un pat palīdzēt ar gremošanu.

Āboli. Ideāli kā uzkoda paši par sevi, āboli piepilda mūs ar vitamīniem un barības vielām, kas tiešā veidā veicina miegu. Tie satur arī polifenolos antioksidantus, kas ir nepieciesami veselīgai imūnsistēmai.

Citronu sula, kā zināms, uzlabo miegu. Saskaņā ar dabīgās terapijas Budwig centru, citronu lietošanas palielināšana nedēļā (līdz pat 7 citroniem nedēļā) glu galā pārvērš organismu par tā saucamo pH līmeņa bāzi”, kas paaugstina imunitāti, un pat stabilizē cukura līmeni asinīs.

Burkāni. No visām barības vielām alfa-karotīns (milzīgā daudzumā atrodams burkānos) ir visaugstākais, kas saistīts ar dziļā miega sasniegšanu.

Ko tas viss nozīmē?

Būtībā augļu un dārzeņu savienojums šajā sulā veicina trīs svarīgas lietas: muskuļu atslābināšanos, asins cirkulācijas uzlabošanos un barības vielas, kas pastiprina miega hormonu.

Visi kopā ābols, burkāns, citrons un ingvers ir spēcīgs kokteilis, kas droši vien ir labāks par jebkuru alkoholisko dzērienu. Izbaudiet šo pārsteidzošo ārstēšanu, lai uzlabotu savu miegu. Jūsu ķermenis no rīta jums par to pateiksies!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru