Šī sieviete pirmo reizi par māti kļuva 14 gados. Kopš tā brīža viņa teju vienmēr ir stāvoklī…

Mūsdienās pārsvarā katrā ģimenē ir viens vai divi bērni. Vairāk nemēdz būt, jo algas ir mazas, dzīvošanas izmaksas augstas, bet dzīves līmenis zems. Daudzi nemaz nevēlas dzemdēt bērnus, lai pēc tam nebūtu jālauza galva, kā lai viņus pabaro.

Daudzbērnu ģimenes mūsdienās kļūst par aizvien lielāku retumu, tādēļ šādas ģimenes parasti pievērš pastiprinātu žurnālistu un sabiedrības uzmanību. Par izņēmumu nekļuva arī Noela un Sjū Redfordi ar savu kuplo ģimeni, par ko nemaz nav jābrīnās. Pāris savu ģimeni uzsāka, kad sievai bija vien 13 gadi, un kopš tā gada viņa iepriecināja savu vīru ar bērniņu katru gadu. Visticamākais, ka pie šādas rīcības viņus mudināja fakts, ka abi divi auguši audžu ģimenēs. Protams, ka vienu no nozīmīgākajām lomām ieņem arī finansiālais stāvoklis. Pārim ir savs bizness, kurā pašlaik savu palīdzīgo roku sniedz jau lielākie bērni. Redfordi zināmi kā lielākā daudzbērnu ģimene Lielbritānijā. Grūti iedomāties, ka savulaik pāris domāja, ka viņiem varētu pietikt vien ar trīs bērniem. Kā redzat, šāds plāns viņiem nav izdevies!

45 gadus vecais Noels un 40 gadus vecā Sjū kopā jau ir kopš pusaudžu gadiem. Pirmo reizi Sjū dzemdēja vien 14 gados. Galvenais iemesls, kādēļ Sjū un Noels nolēma bērnu paturēt, ir tas, ka abi divi nāk no audžu ģimenēm. Mēs varam saderēt, ka viņi paši nemaz nenojauta, kā gadu laikā pieaugs viņu ģimene.

Pēdējo 14 gadu laikā Sjū dāvāja savam vīram bērnu pēc bērna. Par laimi, nekādas problēmas finansiālajā jomā ģimenei nav. Redfordu pārim palīdz viņu pirmdzimtais, 26 gadus vecais Kristofers, bet pašiem laulātajiem ir ļoti veiksmīgs bizness.

Likās jau, ka pavisam nesen ģimenē tika svinēta 19. bērna dzimšana, bet tagad Sjū jau atkal ir stāvoklī.

Pati sieviete smejas, ka vienkārši izpildot daudzu ģimenes draugu prasības. Visi apkārt esot bijuši ļoti uzstājīgi, ka vajagot “noslēgt” otro desmitnieku, dzemdējot pāra skaita bērnu. Tad arī Sjū un Noels nolēma, ka tā nebūt neesot slikta ideja!

Neskaitot to, ka viņiem tūdaļ būs 20 bērni, pārim ir arī trīs mazbērni. Varētu teikt, ka bijušo bāreņu sapnis nu ir piepildījies. Tagad viņiem ir patiešām liela ģimene.

Saprotams, ka dzīve šādā ģimenē nebūt nav viegla. Tagad Noels un Sjū jau ir pieraduši audzināt tik daudz bērnus. Taču dažādos svētkos viņiem gan nākas sarosīties.

Iknedēļas došanās uz veikalu pēc pārtikas pārvēršas par patiesu pārbaudījumu. Nemaz nerunāsim par veļas mazgāšanu…

Pagaidām ģimenē ir 10 dēli un 9 meitas. Pavisam drīz viņu ģimenē ieradīsies vēl viens bērniņš. Draugi jau liek derības, vai pārim izdosies izlīdzināt meiteņu un zēnu attiecību.

Avots: justfun.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru