Ja jūs vēlaties izskatīties par 10 gadiem jaunāka, pagatavojiet šo te līdzekli katru dienu

Ja jūs domājat, ka skaistas sejas ādas saglabāšanai nepieciešams ieguldīt daudz līdzekļus un laika, tad jūs rūgti maldāties.

Noteikti, ka nezinājāt – savu sejas ādu iespējams uzlabot un nostiprināt, izmantojot parastus mājās sastopamus līdzekļus, turklāt rezultāts ir patiešām labs.

Jums būs nepieciešams:

  • 1/2 banāns
  • 3 ēdamkarotes auzu miltu kopā ar jogurtu
  • 1 ēdamkarote medus
  • 1 ola

Banānu samīciet un sajauciet kopā ar olu, auzu miltiem un medu.

Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisiet kopā un pēc tam uzklājiet iegūto masku uz sejas, noturot apmēram 10 – 15 minūtes. Pirms maskas uzklāšanas pārliecinieties, ka esat rūpīgi attīrījuši seju.

Banāni spēj nodrošināt jūsu seju ar daudz noderīgām un labvēlīgām vielām. Tieši banānos esošās labvēlīgās vielas spēj cīnīties ar grumbiņām uz sejas.

Medus darbosies kā ādas mīkstinātājs. Pienskābe, kas atrodama jogurtā, kuru sajaucāt kopā ar auzu miltiem, nodrošinās lielisku pīlingu jūsu sejas ādai.

Brīdinām, ka būs nepieciešams apbruņoties ar pacietību, jo pēc pirmās procedūras nebūs redzams tūlītējs efekts. Lai gan daudzi kosmētiskie līdzekļi spēj sniegt daudz ātrākus rezultātus, vienmēr atcerieties, ka tie tomēr ir pārpildīti ar visādu ķīmiju. Mūsu piedāvātā maska ir pilnībā dabīga un nekādi nekaitēs jūsu veselībai – tikai atbalstīs to!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru