Šī recepte radīs sensāciju tavā virtuvē: vārīta omlete maisiņā. Ļoti maiga!

Tā omleti gatavo franču virtuvē! Šī recepte piesaista ar to, ka vispār nesatur taukus, bet garša ir maigāka par maigu. Lai pagatavotu gaisīgo ēdienu, tev noteikti būs vajadzīgs maisiņš.

Vislabāk omleti vārīt cepšanas maisiņā – tas ir paredzēts augstas temperatūras iedarbībai, un gatavošanas laikā nesāks kust.  Šī omlete gandrīz ne ar ko neatšķiras no tradicionālās. Omletei var pievienot cukuru, sanāks apbrīnojams deserts.

Vārīta omlete būs vēl garšīgāka, ja pievienosiet tai sēnes, bekonu un zaļumus. Omletes pagatavošanas process maisiņā ir absolūti neapgrūtinošs!

Vārīta omlete

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • ½ glāze piena
  • 1 tējkarote skābā krējuma
  • Cukurs, sāls pēc garšas
  • 2 maisiņi vārīšanai

Šķir nākošo lapu un uzzini, kā pagatavot šo recepti

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru