Izvēlieties vienu no šīm figūrām, un mēs nosauksim jūsu dzīves mērķi

Mūsu zemapziņa sevī slēpj daudz kā neizpētīta un negaidīt pat mums pašiem. Lai uzzinātu, kas patiesībā jūs esat par cilvēku, un kāds ir jūsu dzīves mērķis, piedāvājam veikt šādu interesantu testu.

Izvēlieties figūru, kura jums patīk vislabāk no visām.

Ja jūs izvēlējāties figūru Nr.1…

Lietas nav nemaz tik labi… Jūs esat hedonists, un jūsu galvenais mērķis ir baudīt dzīvi, izbaudot visus tās labumus un baudas. Jūs ne tikai mīlat garšīgi paēst, nodoties miesas kārēm un ģērbties labākajos tērpos, jums tā ir dzīves jēga. Bet kaut kādā brīdī jums nāksies par to visu samaksāt. Samērojiet savu temperamentu, lai pēc tam nebūtu par izdarīto jānožēlo.

Ja jūs izvēlējāties figūru Nr. 2…

Jūs esat Supermena reinkarnācija. Jūs esat atnācis šai pasaulē, lai darītu labu. Jūsu spēja ziedot sevi citu dēļ vienkārši satriec! Jūs esat visdraudzīgākais, atsaucīgākais un miermīlīgākais cilvēks. Pasaule ciena visu, ko jūs darāt tās labā!

Ja jūs izvēlējāties figūru Nr. 3…

Jūs esat dzimis skolotājs. Jūs daudz zināt un aizrautīgi dalāties ar citiem savā pieredzē. Jūs uzskatāt, ka galvenais visu nelaimju cēlonis ir muļķība. Apmācot citus, jūs padarāt pasauli nedaudz labāku. Iespējams, ka vienam pašam jums neizdosies atbrīvot pasauli no nelaipnības, bet tieši tāds ir jūsu mērķis.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru