Šī ir pēdējā mīļotā kaķa fotogrāfija ar ziediem, kuri pēc 24 stundām kaķi nogalinās

Dzīvnieka stāvoklis krasi pasliktinājās, tas palika vājš un nevarēja patstāvīgi staigāt.

Kad Džulieta Kridlova uzņēma mīļu fotogrāfiju ar sava kaķi, kuram dota iesauka Kiki, kopā ar ziedu vāzi, sieviete pat nevarēja iedomāties, ka mazāk nekā pēc 24 stundām mājdzīvnieks vairs nebūs starp dzīvajiem. Bēdu sagrauztā sieviete nezināja, ka tulpes kaķiem ir indīgas, un atstāja tās uz virtuves galda, ziņo The Sun.

Es ļoti reti pērku tulpes, tāpēc, kad Kiki apsēdās tām blakus, es nolēmu, ka te sanāks skaista fotogrāfija. Bet tā kļuva par viņas pēdējo fotogrāfiju…Ja uzmanīgi ieskatās, tad var pamanīt viņas izbiedēto skatienu

Džulietas 12 gadus vecā meita arī fotogrāfējās kopā ar kaķi pie ziediem, nenojaušot, ka tā būs pēdējā reiza, kad viņa paņems savu mīluli rokās. Kad Kiki pamodās, sāka spēcīgi klibot, un viņas vispārējais stāvoklis strauji pasliktinājās. Tad Džulieta nekavējoties aizveda kaķi pie ārsta.

“Es pamodos sestdien no rīta, un Kiki gulēja uz tepiķīša. Es gribēju viņu apskaut, bet viņa nekādi uz to nereaģēja. Es paņēmu viņu rokās, viņa vārgi ieņaudējās, bet viņas pakaļējā daļa visa bija slapja.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru