Sešas pašas naivākās Zodiaka zīmes, kuras tic visam, ko jūs viņām sakāt

Zivis

Zivis jau kuro reizi tev apsola, ka nekad neļaus sevi maldināt, bet nez kāpēc nemācās no savām kļūdām, un bieži sniedz cilvēkiem iespēju ar sevi manipulēt. Zivis ir ļoti jūtīgas (reizēm pārlieku jūtīgas), un viņām ir laba intuīcija, tikai viņas ne vienmēr tajā ieklausās.

Viņas bieži cilvēkus idealizē, pamanot viņos tikai labās īpašības, tāpēc bieži piever acis uz acīmredzamo. Zivīm ir jāuzticas savai intuīcijai, un lielāka uzmanība jāpievērš trauksmes pazīmēm – manipulatora ķermeņa valodai, sejas izteiksmei un balss tonim.

Savas emocionālās drošības labad Zivīm ir jābūt mazāk uzticīgām un nedaudz informētākām par ķermeņa valodu, it īpaši tad, kad tā ir pretrunā ar pateikto.

Svari

Svari ir viena no labsirdīgākajām un uzticamākajām Zodiaka zīmēm, kas var būt gan priekšrocība, gan arī trūkums, atkarībā no tā, kā apkārtējie cilvēki šīs īpašības izmanto. Svari var nepievērst uzmanību tam, kas notiek viņiem apkārt, bet noteiktā brīdī viņiem vajag pamosties.

Ja par viņiem pastāvīgi smejas vai par kaut ko apsūdz, viņiem vajag atkāpties un saprast, kāpēc tā notiek. Citiem vārdiem, Svariem ir jārūpējas par sevi, un viņi nedrīkst pieļaut vienas un tās pašas kļūdas atkal un atkal.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru