Šī ēteriskā eļļa mazina sāpes ātrāk par jebkuriem sāpju remdējošajiem līdzekļiem un citiem dabīgiem līdzekļiem!

Burvīgs augs!

Dzeltenā kaķpēdiņa — ir ārstniecības augs,kas atbrīvo no sāpēm un dažāda veida diskomforta. Dzeltenās kaķpēdiņas ēteriskā eļļa tika izmantota vairākos pētījumos iekaisuma sāpju mazināšanai tā iespaidīgo pretiekaisuma un antioksidanta īpašību dēļ.

Kā Asteraceae augu saimes locekle dzeltenā kaķpēdiņa nāk no Vidusjūras reģiona, kur tās ārstnieciskās īpašības tikušas izmantotas vairāku tūkstošu gadu garumā. Daudzie stāsti atklāj to, kā dzeltenās kaķpēdiņas ziedi tika kaltēti un pasniegti grieķu dieviem svētajos rituālos.

Dzelteno kaķpēdiņu sauc arī par “karija augu”, pateicoties saviem dzeltenajiem ziediem un līdzīgajam aromātam, kāds ir karija garšvielai. Ierobežoto vietu dēļ, kurās dzeltenā kaķpēdiņa var augt, dzeltenā kaķpēdiņa ir samērā dārga. Pastāv daudzu veidu dzeltenās kaķpēdiņas eļļa, turklāt itāļu dzeltenā kaķpēdiņa ir visspēcīgākais sāpju mazināšanas līdzeklis.

Mūsdienu pētījumi ir vērsti uz to, lai pārbaudītu itāļu dzeltenās kaķpēdiņas ekstrakta lietošanu dažādos ārstniecības līdzekļos ar uzsvrau uz auga dabīgajām pretiekaisuma un pretmikrobu īpašībām. Papildus rezultāti par itāļu dzeltenās kaķpēdiņas pretsēnīšu, antioksidantajām un antibakteriālajām īpašībām, padarīja to populāru infekciju, gremošanas un respiratoro saslimšanu ārstēšanā, kā arī sirds un nervu sistēmas veselības uzturēšanā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru