Receptes, kas “kaitina” farmaceitisko industriju!

Var sev atrast arī pāris noderīgas receptes!

Ir zināms, ka kanēļa un medus savienojums ir ārkārtīgi veselīgs un noderīgs daudzu slimību ārstēšanā. Bet tieši medus, visticamāk, ir visveselīgākais dabīgais produkts, un tas jau tūkstošiem gadu tiek izmantots visā pasaulē.

Turkāt tam nav nekādu blakusefektu, tāpēc to var izmantot dažādos veselības stāvokļos. Nesaktoties uz to, ka tam ir salda garša, pēc zinātnieku domām, ja to lieto mērenās devas, to var lietot arī diabēta slimnieki.

Tomēr savienojumā ar kanēli tā noderīgums kļūst arvien lielāks. Lūk, ko šī ārstnieciskā kombinācija var darīt jūsu veselībai:

IMŪNSISTĒMA:

Regulāra šī savienojuma lietošana paaugstina imūnsistēmu un pasargā to no vīrusiem un baktērijām. Ir atkāts, ka tajā ir ļoti daudz dzelzs un daudzi citi vitamīni, tāpēc šī maisījuma lietošana stiprina baltos asinsķermenīšus un tādējādi novērš vīrusu un baktēriju uzbrukumus.

HOLESTERĪNS:

Pētījumi ir pierādījuši, ka divu 2 ēdamkarošu medus un 3 tējkarošu kanēļa savienojums 450 ml ūdens, var samazināt holesterīna līmeni asinīs par 10 % divu stundu laikā. Vēl vairāk, šī savienojuma lietošana trīs reizes dienā ārstē hronisku holesterīnu, kā arī medu var lietot ikdienā, lai atvieglotu holesterīna simptomus.

SAAUKSTĒŠANĀS:

Ēdamkarote medus ar ¼ ēdamkaroti kanēļa katru dienu trīs dienas no vietas atvieglos saaukstēšanās simptomus; tas iztīrīs elpceļus un ārstēs pat hronisku klepu. Turklāt tas ir arī ļoti garšīgs!

GRIPA:

Spāņu zinātnieki ir pierādījuši, ka medū ir sastāvdaļa, kas novērš gripu un iznīcina gripas mikrobus.

ZOBUSĀPES:

Lai ārstētu zobusāpes, jums 3 reizes dienā ir jāuzliek pasta no 5 ēdamkarotēm medus un 1 tējkarotes kanēļa uz sāpošā zoba.

ARTRĪTS:

Artrīta gadījumā pacienti lieto krūzīti karsta ūdens ar 2 ēdamkarotēm medus un 1 tējkaroti kanēļa pulvera.

KUŅĢA DARBĪBAS TRAUCĒJUMI:

Šis savienojums ārstēs arī sāpes vēderā un atbrīvos no kuņģa čūlas.

SIRDS SASLIMŠANAS:

Jūs varat veiksmīgi novērst sirds saslimšanas un samazināt holesterīna līmeni, lietojot medus un kanēļa savienojumu želejas un ievarījuma vietā uz jūsu grauzdiņa katru rītu. Vēl vairāk, jūs varat arī regulāri to lietot gadījumā, ja jau esat pārcietuši sirdslēkmi, lai efektīvi novērstu vēl kādu.

GĀZES:

Indiešu un japāņu pētījumi ir pierādījuši, ka šis savienojums veiksmīgi atbrīvo no gāzēm vēderā.

SVARA ZAUDĒŠANA:

Regulāra medus un kanēļa lietošana veicina svara samazināšanos. Vēl vairāk, tā lietošana novērš tauku uzkrāšanos organismā, pat treknas diētas gadījumā.

Jums ir jāpievieno medus un kanēlis krūzei ar siltu ūdeni, un jālieto šis dzēriens pirms brokastīm, tukšā dūšā un vakarā, pirms miega.

DZIRDES ZUDUMI:

Jūs varat atjaunot dzirdi, lietojot šo savienojumu katru rītu un vakaru.

URĪNPŪŠĻA INFEKCIJAS:

Samaisiet kanēli un medu glāzē ar siltu ūdeni attiecībā 2:1 un lietojiet to, lai iznīcinātu mikrobus urīnpūslī.

VĒZIS:

Jaunākie pētījumi Austrālijā un Japānā ir pierādījuši, ka šis savienojums efektīvi nogalina kuņģa un kaulu vēža šūnas. Tādā veidā pacientiem ar šāda veida vēžiem ir jālieto maisījums no 1 ēdamkarotes meda un 1 tējkarotes kanēļa pulvera, katru dienu, trīs reizes dienā, mēnesi no vietas.

ĀDAS INFEKCIJAS:

Šis savienojums veiksmīgi ārstē ādas problēmas, tāpēc jums ir jāsamaisa medus ar kanēli vienādās daļās un jālieto iegūtais savienojums uz ievainotajām vietām, lai ārstētu ādas infekcijas, ēdi un ekzēmu.

NEPATĪKAMA ELPA:

Cilvēki no Dienvidamerikas samaisa tējkaroti medu un kanēļa pulveri karstā ūdenī, un ar iegūto maisījumu skalo muti, tiklīdz viņi ir pamodušies, lai atsvaidzinātu elpu.

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru