Šī ēteriskā eļļa mazina sāpes ātrāk par jebkuriem sāpju remdējošajiem līdzekļiem un citiem dabīgiem līdzekļiem!

Itāļu dzeltenās kaķpēdiņās eļļu var izmantot tādu slimību ārstēšanā, kā:

* Alerģija.

* Ādas saslimšanas (tādas kā akne un psoriāze).

* Saaukstēšanās.

* Klepus un sāpes kaklā.

* Ievainojumu ārstēšana.

* Aizcietējumi, skābes reflukss un citas gremošanas sistēmu kairinošas problēmas.

* Aknu slimības.

* Žultspūšļa darbības traucējumi.

* Muskuļu un locītavu iekaisums.

* Candida infekcijas.

* Bezmiegs.

* Kuņģa traucējumi un vēdera pūšanās.

Vispārēji pētījumi ir pierādījuši, ka dzeltenās kaķpēdiņas eļļa mazina sāpes, tūsku un iekaisumu, kā arī uzlabo vispārējo asinsriti. Itāļu dzeltenā kaķpēdiņa papildus atbalsta nervu, locītavu un muskuļu audu atjaunošanu, kas padara to par spēcīgu līdzekli cīņā ar sāpju mazināšanu artrīta, fibromialģijas un stresa traumu gadījumos.

Kārtējais itāļu dzeltenās kaķpēdiņas bonuss – tas ir ātri iedarbojošs sāpju remdēšanas līdzeklis, turklāt Healthy Holistic Living piebilst, ka “lielākajai daļai sāpju mazinošo līdzekļu ir negatīvi blakusefekti. Tādi sāpju remdējošie līdzekļi kā acetaminofēns (Tylenol) bojā jūsu aknas, bet ibuprofēns (Advil) ir kaitīgs jūsu aknām. Dzeltenās kaķpēdiņas eļļa nav toksiska, tā nekairina un nesensibilizē”.

Tīras dzeltenās kaķpēdiņas eļļas sajaukšana ar bāzes eļļu, piemēram, lavanda mazina sāpes kopā ar emocionālo stresu, tālāk tiek ziņots, ka “atkarībā no sāpju smaguma, dzelteno kaķpēdiņu var lietot vienā veidā no diviem. Asu sāpju gadījumā, piemēram, apdegums vai arī potītes izmežģījums, sākumā uzklājiet eļļu neatšķaidītā veidā uz bojāto vietu. Pēc tam, kad trauma ir nomierinājusies, jūs varat atšķaidīt eļļu ar aptuveni 20 % bāzes eļļu, piemēram, jojobas (var ņemt arī olīveļļu). Šo pēdējo ārstēšanu bieži var izmantot, līdz trauma nebūs pilnībā izārstēta”.

Itāļu dzeltenajai kaķpēdiņai nav blakusefektu, kaut arī ieteicams konsultēties ar ārstu, ja jūs izmantojat kaut kādas zāles, kas samazina asins sarecēšanu, jo dzeltenajai kaķpēdiņai ir savas spējas asins šķidrināšanai, kas potenciāli var pasliktināt noteiktus ievainojumus un stāvokļus. Dzeltenās kaķpēdiņas eļļu nekad nevajag klāt uz atvērtiem ievainojumiem, jo eļļa var traucēt dabīgas asins sarecēšanas procesam.

Meklējot alternatīvas iespējas, kā ārstēt sāpes, ieteicams izpētīt daudzās organiskās itāļu dzeltenās kaķpēdiņas eļļas priekšrocības. Līdz ar nenozīmīgiem blakusefektiem, šī eļļa ir ļoti efektīva, un tai piemīt daudzas ārstnieciskas īpašības.

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru