Septiņi sapņu skaidrojumi, kas palīdzēs izzināt pašam sevi un savu dzīvi

5. Sapņi par taviem ieradumiem

Dzīvnieku klātbūtne sapnī simbolizē tavus ieradumus. Dzīvnieks pēc būtības ir pastāvīga un instinktīva būtne, kas stāsta par tevi un tavu domāšanas veidu. Daudzi no mūsu ieradumiem ir automātiski, taču citi ir apgrūtinoši vai atkarību izraisoši. Pievērs uzmanību tam, kā sapnī veidojas komunikācija ar dzīvnieku. Dzīvnieks ir mājdzīvnieks vai varbūt no tā baidies? Tu turi to pavadā vai viņš cenšas izrauties? Dzīvnieku klātbūtne sapnī sniedz priekšstatu par to, kā tu ikdienā kontrolē savus ieradumus vai tieši pretēji – ieradumi kontrolē tevi. Ja dzīvnieks sapnī tev uzbrūk – uzmanies, iespējams nāksies saskarties ar kādu sliktu ieradumu.

6. Sapņi, kas informē par tavu stāvokli sabiedrībā

Pievērs sapnī uzmanību tam, kā tu esi ģērbies. Apģērbs sapnī sniedz priekšstatu par to, kā tu sevi paud reālajā dzīvē. Ja tu sapnī valkā darba apģērbu, tas liecina par problēmām biznesā, savukārt viegls sporta apģērbs liecina, ka nepieciešams atpūsties no sabiedrības. Ja sapnī redzi sevi kailu, tas liecina, ka ir laiks veltīt laiku un iepazīt pašam sevi, savukārt, ja centies ķermeni paslēpt – iespējams jūties apdraudēts.

LASI VĒL: 

5 gadus jaunai meitenītei bija priekšā trešā, pati sarežģītākā un bīstamākā sirds operācija. Pirms tam vecāki izpildīja viņas kvēlāko sapni..
Kad lidmašīnā pusdienās pasniedza šo, sieviete bija šokā. Ko tādu var redzēt tikai briesmīgā sapnī…
Vārdojums novājēšanai, pirms miega: Uzmanību, liekais svars neatjaunosies!

7. Sapņi, kas informē par jaunu posmu tavā dzīvē

Nāve vienmēr ir kaut kā jauna sākums. Ja sapnī nomirst cilvēks, tā ir daļa no jums, kas cenšas mainīties. Pievērs uzmanību tam, kas nomira un kāds bija nāves cēlonis – dabīga nāve vai varbūt slepkavība. Pievērs uzmanību tam, kā tas notika. Centies izanalizēt šīs nāves apstākļus, tas palīdzēs izprast tavu pārmaiņu virzienu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru