Vārdojums novājēšanai, pirms miega: Uzmanību, liekais svars neatjaunosies!

Atnākot siltajam laikam, samazinās arī apģērba daudzums, kurš nosedz liekos kilogramus. Tāpēc daudzi vēlās nosviest uzkrāto svaru, cik ātri vien iespējams. Tomēr ne vienmēr izdodas izdarīt tā, lai tas neatgriežas.

Visu laiku vislabākais un iedarbīgākais veids ir fiziskā aktivitāte. Pat tikai divas stundas garas sporta nodarbības nedēļā labvēlīgi ietekmēs jūsu organismu. Stipri muskuļi kalpo ilgāk un kustīgums uzlabo garastāvokli. Mūsu sabiedrībā tik izplatītā sēdošā dzīvesveida gadījumā, fiziskās aktivitātes ir īpaši nozīmīgas. Izvēlieties, kas ir piemērotāks jums: peldēšana, rīta skrējiens vai vingrošana, aerobika, bet varbūt – dejas. Ievērojot tikai diētas, atbrīvoties no liekā svara neizdosies. Ar jēdzienu „diēta” būtu jāapzīmē: produktu, kuri bagāti taukvielām vai cukuriem, kontrolēta lietošana, lai nepārsniegtu organismam nepieciešamo daudzumu. Pietam, pavasarim atnākot, pieejams daudz vairāk tiešām svaigu, vitamīniem bagātu dārzeņu un augļu.

Mēdz būt, ka organisms lēni vai nepietiekami labi reaģē uz fiziskajiem vingrinājumiem un no kaitīgām vielām attīrošām diētām. Šajos gadījumos un tiem, kuriem svars pēc kāda laika atgriežas, kur bijis, ir vārdojums, kurš noteikti palīdzēs. Ņemiet vērā, ka vislabāk vārdojumi svara nomešanai iedarbojas dilstošā Mēnesī, bet augoša Mēness fāzē un pilnmēnesī tie var dot pilnīgi pretēju efektu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru