Pagatavošana
- Atlieciet 3 ēdamkarotes cukura. Olu dzeltenumus sakuliet ar atlikušo cukuru. Tas jādara tik ilgi, kamēr cukurs pilnībā ir izkusis. Masai ir jākļūst praktiski baltai.
- Ielieciet sviestu mikroviļņu krāsnī izkust. Kad tas nedaudz atdzisīs, pievienojiet ½ porcijas sviesta olu un cukura masai. Samaisiet. Pēc tam pielejiet pienu un visu kārtīgi samaisiet.
- Šai masai pieberiet kviešu miltus, un pēc tam cepamo pulveri. Samaisiet, kamēr visa masa kļūst viendabīga.
- Ņemiet cepšanas formu. Itāļu pīrāgam ideāli noderēs apaļa. Ieklājiet tajā cepampapīru, bet gatavu masu ielejiet formā.
- Nomizojiet ābolus. Sagrieziet tos daiviņās un vienkārši izkārtojiet gatavajā mīklā formā. Var jauktā kārtībā.
- Jums ir palicis sviests un 3 ēdamkarotes cukura. Aplejiet pīrāgu ar sviestu un pa virsu uzberiet cukuru.
- Noregulējiet cepeškrāsns temperatūru uz 180 °C. Lieciet veidni ar pīrāgu cepties aptuveni uz 35 minūtēm.
Šis pīrāgs piedāvā visu, kas jums tik ļoti patīk ābolu pīrāgos. Tas ir aromātisks un maigs, maigs iekšā, bet ar kraukšķīgu garoziņu ārpusē. Vienu vārdu sakot – PERFEKTS. Izmantojiet ierastos produktus savādāk. Padalieties ar šo recepti ar saviem draugiem un pacienājiet kolēģus! Ļaujiet katram izbaudīt itāļu pīrāga garšu, pat, ja šīs saulainās valsts apmeklējums paliek vien sapnis.