Saskaņā ar zinātnieku sacīto, jūsu privātā dzīve ir atkarīga no jūsu figūras veida. Vai jūsu apraksts sakrīt ar realitāti?

Ģenētika nosaka katra cilvēka figūras tipu. Saprotams ir arī tas, ka dzīvesveids, diēta vai fiziskās aktivitātes var krasi ietekmēt mūsu ārējo izskatu.

Taču vienu noliegt mēs nevaram – laikam  ejot, mūsu skelets nemainās. Zinātnieki ir pārliecināti, ka ķermeņa uzbūve un figūra nosaka to, kā sieviete uzvedas, kad ir iemīlējusies. Piedāvājam jums novērtēt sava ķermeņa tipu un iepazīties, vai šie nosacījumi atbilst arī jums.

Bumbieris

Sievietes ar šādu figūru zina, ko vēlas. Jūs dodat priekšroku nopietnām attiecībām jo zināt, ka piedzīvojumi nav piemēroti jums. Jūs pret vīriešiem esat ļoti prasīgas, taču arī uzmanīgas un vērīgas. Ja jums ir kaut mazākās šaubas par savu partneri vai arī jums šīs attiecības rada diskomfortu, jūs noteikti nekad nevilcināsieties un pārtrauksiet tās tūlīt pat.

Ovāls

Jūs esat pieradušas, ka attiecībās viss vienmēr norit pēc jūsu prāta, tādēļ cenšaties partneri pakļaut savām vēlmēm. Lai gan daudzi uzskata, ka esat ļoti neatvairāma sieviete, ar laiku šie uzskati kaut kur izčibēs.  Jums par šo ir jāaizdomājas un jācenšas daudz biežāk piekāpties savam partnerim. Mīlestība nav sacensības, bet, pirmām kārtām, draudzība un sapratne.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru