Saskaņā ar zinātnieku sacīto, jūsu privātā dzīve ir atkarīga no jūsu figūras veida. Vai jūsu apraksts sakrīt ar realitāti?

Karotīte

Ģenētika pret jums ir bijusi izteikti pateicīga, sniedzot ieliekumus un izliekumus visās nepieciešamajās vietās. Tā vien šķiet, ka esat sievišķības ideāls. Jūs piesaista “sliktie puiši”, tādēļ jūs ar vieglumu ar tiem flirtējat. Nopietnām attiecībām jūs meklējat īstus un brutālus vīriešus, jo jūs lieliski zināt, kas jums ir vajadzīgs.

Ābols

Jūs attiecībās sevi atdodat visu, tādēļ cerat, ka no sava partnera saņemsiet to pašu. Parasti jūs tiekat spēcīgi izsistas no līdzsvara, jo tā dzīvē bieži nenotiek. Jūs esat ārkārtīgi greizsirdīgas un cenšaties savu partneri kontrolēt it visā. Ja jūs nevēlaties palikt viena, tad atslābinieties un centieties izbaudīt attiecības tādas, kādas tās ir.

Zemesrieksts

Jums patīk komunicēt un jautri pavadīt laiku, turklāt jums tas lieliski izdodas. Jūs jūtaties ļoti komfortabli ar savu neprātu, tādēļ jūs diez vai izvēlēsieties vīrieti, kas būs kā īsta skabarga pakaļā. Labu attiecību pamatā jums ir abu partneru māka no dzīves gūt tikai baudu.

Zemenīte

Jūs esat skaista auguma īpašniece, turklāt ar šādām aprisēm jums lieliski izdodas iekārot ikvienu vīrieti. Taču jums pats pievilcīgākais vīriešos šķiet viņa intelekts. Tieši šī iemesla dēļ savu partneri izvēlaties pēc viņa erudīcijas. Jūs esat pārliecināti, ka garīgā saikne, atšķirībā no fiziskās, ir uz mūžu.

Dimants

Sievietes ar šādu figūru ir ļoti atvērtas. Jūs mīlat cilvēkus un cenšaties par visiem rūpēties. Tieši tādēļ jums nav viens konkrēts vīrieša tips. Jūs ticat liktenim un gaidāt, ka liktenis parūpēsies par jūsu privāto dzīvi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru