Sasaldēti citroni ir daudz veselīgāki par svaigajiem! Izlasot šo rakstu, uzreiz sagatavoju veselu kilogramu un ieliku saldētavā

Viss par citronu sasaldēšanas labvēlīgajām īpašībām

Pavisam nesenā pētījumā atklājās, ka sasaldētā citronā ir daudz vairāk labo barības vielu, nekā svaigajos. Šādu produktu parasti pievieno desertiem un mērcēm, zivs ēdieniem un dārzeņu salātiem, rīsiem un makaroniem, zupām utt. Jūs paši droši varat papildināt šo sarakstu.

Nostiprina imunitāti. Tieši sasaldēti citroni spēj daudz ātrāk un veiksmīgā cīnīties ar dažādām infekcijām, turklāt darot to daudz iedarbīgāk par citiem līdzekļiem. Ja jūs domājat, ka labākais veids, kā cīnīties ar dažādām infekcijām, ir citronu apliešana ar verdošu ūdeni vai dažādas tinktūras, jūs rūgti maldaties, jo šādi citrons zaudē līdz pat 40% savu labvēlīgo īpašību. Pats labākais risinājums ir to sasaldēšana, jo tad tiek saglabātas visas labvēlīgās vielas.

Attīra organismu. Ja jūs vēlaties notievēt, turklāt nekaitējot un nemokot savu organismu, labākais variants būs sasaldēti citroni. Tie cīnās ar lipīdiem, kas var veicināt holesterīna uzkrāšanos asinsvados.

Novērš onkoloģiskas saslimšanas. Tas spējīgs panākt arī šo tikai tad, ja tiek lietots regulāri un vairāku gadu garumā. Ar citronu palīdzību vien vēzi neizārstēsi, jo slimības ārstēšanai nepieciešama kompleksa pieeja.

Atvieglo astmas simptomus. Ja jums gadījumā ir astma, lieciet klāt saviem dzērieniem sasaldētu citronu. Ārstnieciskas īpašības un iedarbība garantēta.

LASI VĒL: Saujaciet kopā citronu ar ēdamkaroti olīveļļas – līdzeklis, ko izmantosiet atkal un atkal!

Cīnās ar nemieru un pat depresiju. Ja gadījumā jums nepāriet nemiers un trauksmes sajūta, iekļaujiet savā uzturā sasaldētus citronus. Ņemiet vērā, ka to lietot var tikai tad, ja jums nav nekādas problēmas ar kuņģi.

Attīra nieres un aknas. Tas ir īsts veselīgo vielu komplekts. Citronu sula spēj izšķīdināt akmeņus un smiltis urīna izvadsistēmā, kā arī uzlabo aknu veselību.

Kā sasaldēt citronus?

Tad nu lūk, jūs varat doties pa vienu no trim visbiežāk izmantotajiem ceļiem: pagatavot citronu ledu, sasaldēt citronu šķēlītēs vai veselu, kā arī sasaldēt tikai citrona miziņu.

Citronu ledus. Citronus nomazgājiet un nosusiniet. Bļodiņā ielejiet ābolu etiķi un vienu pēc otra pamērcējiet tajā citronus. Tas ir lielisks dezinfekcijas līdzeklis. Lieciet citronus saldētavā apmēram uz 10 – 12 stundām. No rīta jums atliks katru citronu smalki sarīvēt. Iegūto masu salieciet pa ledus formiņām. Pēc tam lieciet tos saldētavā.

Šķēlīšu sasaldēšana. Vienkārši nomazgājiet citronus un sagrieziet tos mazās šķēlītēs. Izklājiet tiem apakšā cepamo papīru vai pergamentu un pēc tam lieciet saldētavā. Pēc tam izņemiet šķēlītes ārā, salieciet trauciņā vai uz paplātes un lieciet atpakaļ saldētavā.

Sasaldēta citronu miziņa. Smalki sarīvējiet citrona miziņas, salieciet tās pa trauciņiem un lieciet saldētavā.

Tik tiešām – citronu sasaldēšana ir patiešām veselīga. Taču neuzskatiet, ka mēs nerekomendējam ēst svaigus citronus. Mēs aicinām jūs uzzināt, ka vislielākā jēga no tiem ir tad, ja tie tiek sasaldēti. Iegaumējiet mūsu ieteikumus un sekojiet tiem līdzi, lai pēcāk apbalvotu savu organismu ar labu veselību.

Neaizmirstiet dalīties arī ar citiem lasītājiem!

Avots: vkurselife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru