Sāpju nomāktā māte lūdz vecākiem nedot bērniem šīs ogas

Emma Kārvere un Mohammads Umārs pārdzīvoja šausmas, zaudējot savu bērnu.

Emma paņēma savu 2 gadus veco dēlēnu Aijanu Umāru līdzi uz pārtikas veikalu. Viņš sēdēja grozā, bet Kārvere izvēlējās sieru.

Bet pēkšņi viņa izdzirdēja briesmīgu skaņu, kas nāca no viņas dēla. Aijans aizrijās. Kamēr viņš sēdēja grozā, puisēns bija paņēmis divas vīnodziņas un centās tās apēst. Vīnoga iestrēga viņa elpceļos.

Emma neapjuka. Viņa izpildīja visus iespējamos glābšanas līdzekļus. Kāds cits pircējs izsauca glābšanas dienestu, kas atbrauca uz notikuma vietu pēc piecām līdz septiņām minūtēm pēc izsaukuma saņemšanas.

Viņiem izdevās izvilkt vienu vīnogu. Bet diemžēl bija jau pārāk vēlu.

Aijans nomira. Viņu aizveda uz slimnīcu, kur ārsti izvilka otru vīnogu.

Zēna tēvs teica: “Es ilgi tam neticēju, domāju, ka tas ir vienkārši slikts sapnis. Varbūt, ka mani kāds pamodinās…Es visur redzu savu dēlu”,  – stāsta nenomierināmais tēvs. Umārs un Kārvere tagad lūdz vecākiem pierakstīties uz pirmās palīdzības sniegšanas kursiem.

Amerikas pediatrijas akadēmija iesaka nedot bērniem līdz 4 gadiem veselas vīnogas. Pirms dot vīnogas saviem bērniem, to vajag pārgriezt uz pusēm.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">padomiņš</cite>

    ..Atkal kārtējie Amerikas brīnumu darbi ! Tas ir
    fantastiski . Ko tik viņi nedabū gatavu . Brīnās nezinīši ka ,Coca Colā ir tik daudz cukurs ,bet
    84.gadus vecā māte izdzer 10 litrus ( 5 pud x2 l)
    Cita norij lenteni ,lai notievētu , Un tagad izbrīnīti par vīnogu ! Mums Jānos aizrijās un ,,nosprāgst ” ēdot šasļiku . Aizrīties var ,,da jeb ar ko !” Bet amerikāņiem lielais izbrīns !

Pievienot komentāru