Kāds briesmīgs cilvēks apraka šo suni dzīvu. Tas, kas notika pēc tam, ir sirdi plosoši!

Kāds vīrietis vārdā Pedro Dinī ar savu suni vārdā Dieviete bija devušies pastaigā pa vienu no Francijas mežiem, kad viņi pēkšņi pamanīja kādu knapi dzīvu suni, kas bija līdz galvai ieraksts smiltīs.

Ar Dievietes palīdzību vīrietim izdevās suni izrakt ārā, viņš iedeva nabaga dzīvniekam padzerties un, kas ir pats galvenais, vīrietis ar savu suni izglāba šī mirstošā dzīvnieka dzīvību.

Mājās vīrietis ielika Facebook šīs bildes un pavisam ātrā laikā ieguva ārkārtīgi lielu atsaucību. Daudzi cilvēki nosodīja to cilvēku, kas spēja tik briesmīgi izturēties pret nabaga dzīvnieku.

Kad Pedro bija mazliet atguvies pēc šokējošā atgadījuma, viņš pastāstīja: “Uz zemes virsmas bija atstāta tikai dzīvnieka galva, taču arī to bija grūti pamanīt, jo tai pa virsu bija liels daudzums smilšu.”

No sākuma vīrietis nodomāja, ka suns zemē tika ierakts nogruvuma dēļ.

Suns vispār nespēja pakustēties un, šķiet, ka bez ēdiena un ūdens tur bija pavadījis vairākas dienas. Pedro un Dieviete sāka uzmanīgi rakt vaļā nomocīto suni.

Nabaga sunītis tika glābts. Pedro noņēma nost sunim ap kaklu esošo virvi, kas viņu ārkārtīgi žņaudza. Otrs virves gals tika piesiets pie maisa, kas bija piepildīts ar granti. Tas vēlreiz pierādīja to, ka Atēna bija uz miršanas robežas, jo saviem spēkiem nekādi nebūtu tikusi laukā.

Policija ir pārliecināta, ka šis ir kāda briesmīga cilvēka darbs, kas veikts ar nolūku likt dzīvniekam mocīties vai arī nomirt mokošā nāvē.

Bordo dogs, kuru iesauca par Atēnu, patiešām bija ļoti sliktā stāvoklī. Pedro ar savu suni padzirdīja viņu, attīrīja purniņu no zemes un teju atgrieza atpakaļ šajā dzīvē.

Suni nekavējoties aizveda pie veterinārā ārsta. Tur veterinārais ārsts apstiprināja, ka, neskatoties uz suņa slikto stāvokli un dehidratāciju, dzīvniekam pašlaik nekādi draudi veselībai vairs neesot.

Atlika vien noskaidrot to, kurš ir pie vainas šajā briesmīgajā noziegumā. Atēnai bija spiedogs, kas ļāva pavisam ātri atrast viņas saimnieku. Policijai saimnieks paziņoja, ka suns vienkārši esot aizmucis no mājām.

Taču policija neticēja saimnieka sacītajam, jo Atēnai ir jau 10 gadi un artrīts, kas tik viegli sunim neļautu aizmukt prom. Vīrietim tika piespriests divu gadu cietumsods un naudas sods 35 tūkstošu eiro apmērā par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvnieku.

Neskatoties uz Atēnas vecumu un pārdzīvoto stresu, sunītis spēja ļoti ātri tikt atpakaļ uz savām ķepām, kas ļoti pārsteidza veterināros ārstus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru