Sāļu nogulsnes no jūsu organisma pazudīs pēc četrām dienām

Izvadīt sāļus no organisma iespējams pateicoties liepai. Veselības un skaistuma spēks slēpjas dabīgās receptēs! Vairāk interesantas informācijas un noderīgu padomu, un recepšu mūsu mājas lapā. Galvenais liepu ziedēšanas laikā neaizmirst, savākt pietiekami daudz zaru ar ziediem!

LASI VĒL: Veselībai un ilgam mūžam – šis produkts ir atzīts par vispieejamāko

Recepte: ielieciet zarus ar lapām un ziediem lielā katlā, pārlejiet ar verdošu ūdeni un pēc tam pavāriet uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes.

Kā lietot: Labāk to darīt no rīta, bet vakarā uzsildīt līdz patīkamai temperatūrai un pasildīt kājas (potītēm jābūt iemērktām ūdenī). Ieritinieties segā, lai viss būtu noslēgts, un sēdiet šādi 30–40 minūtes.

Ilgums: Dariet to 3-4 dienas. Izmantojot vienu un to pašu uzlējumu. Viņš ievelkas un paliek iedarbīgāks. Šo 30–40 minūšu laikā visu laiku pievienojiet karstu ūdeni.

LASI VĒL: Tā var nogalināt baktērijas, kas izraisa vēdera uzpūšanos un dedzinošu sajūtu kuņģī!

Pabeigšana: Pēc procedūras uzvelciet vilnas zeķes un kāpiet gultā. Šis uzlējums izvadīs sāļus no visām locītavām, neskatoties uz to, ka sildījāt tikai kājas. Kad viss pāries, jūs pat nepamanīsiet. Liksies, ka nekas nav sāpējis!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru