Būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
- 250 g jebkādas vārītas gaļas
- 3 vārīti kartupeļi
- 200 g šampinjonu
- 2 vārīti burkāni
- 4 vārītas olas
- 200 g siera
- 1 vārīta biete
- majonēze
- svaigi pētersīļi
- 1 ķekars tumšo vīnogu – dekorēšanai
- olīveļļa cepšanai
Pagatavošana:
- Novārīto gaļu un sēnes sagrieziet mazos gabaliņos.
- Sēnes olīveļļā apcepiet.
- Pārējās sastāvdaļas rupji sarīvējiet.
- Salātus lieciet pa kārtām, katru kārtu apsmērējiet ar majonēzi:
- vārītā gaļa;
- kartupeļi;
- sēnes;
- burkāni;
- olas;
- siers;
- bietes
Salātus dekorējiet ar tumšajām vīnogām un svaigajiem pētersīļiem. Labu apetīti!