Salāti ”Tumšo vīnogu ķekars”

Būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

  • 250 g jebkādas vārītas gaļas
  • 3 vārīti kartupeļi
  • 200 g šampinjonu
  • 2 vārīti burkāni
  • 4 vārītas olas
  • 200 g siera
  • 1 vārīta biete
  • majonēze
  • svaigi pētersīļi
  • 1 ķekars tumšo vīnogu – dekorēšanai
  • olīveļļa cepšanai

 

Pagatavošana:

  1. Novārīto gaļu un sēnes sagrieziet mazos gabaliņos.
  2. Sēnes olīveļļā apcepiet.
  3. Pārējās sastāvdaļas rupji sarīvējiet.
  4. Salātus lieciet pa kārtām, katru kārtu apsmērējiet ar majonēzi:
  • vārītā gaļa;
  • kartupeļi;
  • sēnes;
  • burkāni;
  • olas;
  • siers;
  • bietes

Salātus dekorējiet ar tumšajām vīnogām un svaigajiem pētersīļiem. Labu apetīti!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru