Būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
- 250 g jebkādas vārītas gaļas
 - 3 vārīti kartupeļi
 - 200 g šampinjonu
 - 2 vārīti burkāni
 - 4 vārītas olas
 - 200 g siera
 - 1 vārīta biete
 - majonēze
 - svaigi pētersīļi
 - 1 ķekars tumšo vīnogu – dekorēšanai
 - olīveļļa cepšanai
 
Pagatavošana:
- Novārīto gaļu un sēnes sagrieziet mazos gabaliņos.
 - Sēnes olīveļļā apcepiet.
 - Pārējās sastāvdaļas rupji sarīvējiet.
 - Salātus lieciet pa kārtām, katru kārtu apsmērējiet ar majonēzi:
 
- vārītā gaļa;
 - kartupeļi;
 - sēnes;
 - burkāni;
 - olas;
 - siers;
 - bietes
 
Salātus dekorējiet ar tumšajām vīnogām un svaigajiem pētersīļiem. Labu apetīti!
