Kam tādam kruīza pasažieri nebija gatavi… Iesakām noskatīties video!

29. decembrī kruīza kuģis “Norwegian Breakway” ar 4000 pasažieru devās Jaunā Gada kruīzā uz Ņujorku. Kuģis devās ceļā, neskatoties uz sinoptiķu prognozēm un solījumiem, ka okeānā gaidāmas ziemas vētras un kuģis atradīšoties tā epicentrā.

Krāšņais kuģis ar restorāniem un veikaliem šo maršrutu veic teju katru nedēļu. Taču pēc tās reizes meteoroloģiskajām prognozēm kuģa reisu ieteica atcelt vai arī novadīt kuģi pa citu maršrutu.

Jaungada pelde uz Bahamu salām sanāca ļoti, ļoti ekstremāla – tas viss pateicoties spēcīgai vētrai, kas bija apņēmusi ASV austrumu krastu.

Trīs dienas bez jebkādas apstājas kuģi mētāja kā negudru un pasažieri (kuri, starp citu, bija samaksājuši brangu naudu par šo braucienu) ar šausmām acīs skatījās uz appludinātajiem kuģa klājiem, ūdens plūsmām koridoros un tekošajām ūdens strūklām no griestiem, nemaz nerunājot par neganto vēju un briesmīgo skaņu, kas radās, ūdenim sitoties pret kuģa klāju.

Paldies Dievam, ka visi ir sveiki un veseli, un kuģis ir atgriezies atpakaļ ostā, taču šī kruīza pasažieriem ceļojums paliks prātā vēl ļoti ilgu laiku.

Uz kuģa piedzīvotais ir apkopots nelielā video rullītī, kur redzams, kā pasažieriem nācās pārciest ekstremālo braucienu.

Taču komentāros zem video cilvēki raksta, ka būtu ar mieru pat piemaksāt, lai piedzīvotu ko tādu paši.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru