Šādi jāvāra auzas, ja vēlaties notievēt, ārstēties un nostiprināt savu organismu!

000Ja painteresēsieties par auzu labvēlīgajām īpašībām, tad iespējams noskaidrot, ka to sastāvā ir teju visas organisma pilnvērtīgai funkcionēšanai nepieciešamās vielas.

Auzu sastāvā ir cinks, fosfors, dzelzs, kobalts, silīcijs, fluors, jods, vitamīni A, E, K un aī B grupas komplekss, neaizstājamās aminoskābes (lizīns, triptofāns), ēteriskās eļļas, tauki, ogļhidrāti. Tieši tādēļ, pagatavojot auzu novārījumu, iegūsiet iedarbīgu līdzekli visdažādāko kaišu ārstēšanai, jo pareizi novārīts maisījums palīdz organismam uzņemt visas graudos un to apvalkā esošās veselīgās vielas.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā pagatavot auzu novārījumu!


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Leave a Reply

    Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *