Redz, ko dara katra Zodiaka zīme brīžos, kad slepus ir nelaimīgi attiecībās

Vai jūs rīkojaties tā, kā teikts par jūsu Zodiaka zīmi?

Auns

Viņš sāk no jums noslēgties, lai arī neuzsāks konfrontāciju, kamēr tas nebūs nepieciešams. Kad Auns ir iemīlējies, viņš grib dalīties katrā sīkumā ar jums, ar katru muļķīgu savas dzīves detaļu, un grib zināt visu, kas notiek ar jums. Aunus ir viegli saprast: ja jums liekas, ka kaut kas nav īsti, kā vajag, tad, visticamāk, tā tas arī ir.

Vērsis

Viņš sāk pārlieku investēt tajā, lai padarītu savu dzīvi “laimīgāku”. Viņš ļaunprātīgi izmantos modernas bildes sociālajā tīklā Instagram, vai arī pārkārtos savu dzīves telpu, proporcionāli savai neapmierinātībai par attiecībām. Vērsis ir estēts, sabiedrisks cilvēks, viņa laime ir atkarīga no tā, kā viņu uztver citi cilvēki. Viņš paļausies uz citu cilvēku viedokli arvien vairāk un vairāk, līdz neatradīs citu veidu, kā novērsties no privātās dzīves problēmām.

Dvīņi

Viņi būs pilnīgi pazuduši, izklaidīgi darbā, var raudāt bez iemesla, izklāstīt savus pārdzīvojumus draugiem, jo nezina, kā tikt galā ar savu neapmierinātību par attiecībām. Dvīņi ir neizlēmīgi, viņi centīsies izlādēt savu neapmierinātību uz visu pārējo, izņemot mīlestību, kamēr nepieņems skarbo realitāti.

Vēzis

Viņi kļūs sīkumaini. Viņi izstāstīs saviem draugiem, cik nelaimīgi ir, atstās agresīvus komentārus sociālajos tīklos, un izdarīs visu iespējamo, lai “izlādētu” savu nelaimi. Vēži ir romantiķi, tāpēc viņi būs ļoti sarūgtināti, ja attiecības nenokārtosies.

Lauva

Viņš kļūst agresīvs, un pēc tam nolaidīgs. Slepus nelaimīgais Lauva ir diezgan cietsirdīgs tāpēc, ka viņa iekšējā pārliecība veidojas no pašcieņas sajūtas, un, kad viņa privātajā dzīvē kaut kas neiet, kā gribētos, viņš kļūst nepārliecināts par sevi, krīt virsū partnerim un rezultātā vienkārši iet tālāk.

Jaunava

Viņa cenšas sevi nodarbināt ar kaut ko, kas novērsīs viņu no problēmām. Jaunava ir kaislīga pēc dabas, bet var viegli kļūt par paranoiķi. Ja viņa pārāk dziļi iedziļināsies kādā savas dzīves daļā, tad uztveriet to kā signālu, ka ar viņas attiecībām kaut kas nav īsti kārtībā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru