Redz, ko dara katra Zodiaka zīme brīžos, kad slepus ir nelaimīgi attiecībās

Svari

Viņi kļūst apsēsti ar darbu. Svari ir Zodiaka mīluļi, bet viņi ir arī strādīgi. Atcerieties, ka viņi ciena līdzsvaru dzīvē, un tāpēc, kad Svaru dzīve zaudē savu līdzsvaru, viņi ar galvu iegrimst darbā, lai pretotos diskomfortam attiecībās.

Skorpions

Viņš vai nu atsakās atvērties, vai arī uztraucās par lietām, kurām nav tiešs sakaras ar viņa problēmu. Skorpions ir visspēcīgākā Zodiaka zīme, un, kad viņš slepus nav apmierināts ar attiecībām, viņš nevarēs tās ilgi turpināt. Viņa emocijas ātri tiks izrādītas.

Strēlnieks

Viņš kļūst pasīvi agresīvs, ar dusmu lēkmēm, kuras, liekas, parādās no nekurienes un liekas nepamatotas. Viņš saglabā savu neizpildāmo, pozitīvo raksturu, bet nevar ilgi slēpties zem pozitīva un labsirdības maskas. Jūs redzēsiet, ka viņš nav apmierināts ar attiecībām pēc viņa sarkastiskajiem jociņiem vai arī skarbajiem komentāriem.

Mežāzis

Viņš cenšas visu kontrolēt. Viņš cenšas izvirzīt problēmas un strādāt ar tām, pat, ja attiecības vairs nav glābjamas. Viņš pārāk salīdzina sevi ar attiecībām (tās kļūst par viņa dzīvi). Mežāzim nepatīk neziņa. Ja viņš ir nelaimīgs, viņš sāk pielikt pūles, lai “izlabotu” situāciju.

Ūdensvīrs

Viņš izdomā grandiozus sapņus un mērķus, un tiem seko. Viņš pārceļas uz citām valstīm, uzsāk biznesu vai citas iespaidīgas darbības. Ūdensvīri ir uz darbu orientēti cilvēki, bet, kad viņi nav apmierināti ar savām attiecībām, viņi sliecas uzņemties pārāk daudz. Galvenais rādītājs tam, ka viņi slepus nav apmierināti ar attiecībām, ir tas, ka viņi neatsakās no papildus darba jūsu dēļ, vai arī vienkārši saka, ka viņiem vajag “koncentrēties uz karjeru”.

Zivis

Viņi vienkārši grib būt “brīvi”. Viņi grib izmēģināt visu, ko dzīve spēj piedāvāt, un pēkšņi kļūst ieinteresēti tajā, lai apskatītu pasauli. Viņi var apgalvot, ka jūs mīl, bet, ja viņu iztēle sāk veidot dzīvi bez jums, tad – viņi attiecībās nav laimīgi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru