2017. gada vasaras horoskops DVĪŅIEM

Par to, kur un kā jūs atradīs mīlestība šajā vasarā, lasiet šajā prognozē.

Jautājums ir, vai jūs vēlaties iemīlēties, vai nē. Un galvenā darbojošā persona šeit būs nevis jūs, bet gan pazīstama seja, kas jūsos neizraisa ne degošu interesi, ne ziņkārību; cilvēks, kuru jūs pat neuzskatāt par potenciālu aizraušanās objektu. Jūlijā viņš pēkšņi pārvietojas priekšplānā un kļūst par regulāru ikdienas notikumu dalībnieku. Un joprojām jūs nesaskatāt viņā neko īpašu. Vien līdz ar augusta atnākšanu jūs, visbeidzot, apzināties jūsu draudzības romantiskās notis.

Ņemiet vērā, ka tieši tagad liktenis jums sniedz iespēju, kura vēl daudzus gadus nebūs. Bet līdz ar oktobri neizmantotā iespēja tika pazaudēta neatgriezeniski – tā kā, ja jums gribas, lai draudzīgās attiecības izveidotos par kaut ko vairāk, nāksies pasteidzināt notikumus. Augusta beigās jūs šaubāties, nebūdami pārliecināti, ka rīkojaties pareizi. Bet apspriežu laiks ir beidzies, viss ir kļuvis pārāk reāls. Un jūs nonākat pie pareizas jautājuma uzdošanas: Bet, kāpēc gan ne? Iespējams, a tieši tagad jūs sākat apzināties, ka jums vairs nemaz nav tik daudz laika. Labāk riskēt tagad, nekā palaist garām izdevību un pēc tam to nožēlot.

Septembra notikumu gaita jūs ņem un aiznes sev līdzi; jūs knapi paspējat apzināties, kas notiek. Nepārdzīvojiet – jūsu attiecības izturēs izturības pārbaudi!

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru