Receptes imunitātes stiprināšanai un pret hronisku nogurumu

Receptes imunitātes stiprināšanai
Receptes imunitātes stiprināšanai: šajā rakstā apkopojam receptes, kuras palīdz, ja ir hronisks nogurums un var arī stiprināt nervu sistēmu.

1.  Ņemiet glāzi attīrītu valriekstu, tikpat daudz medus un citrona. Riekstus un citronu sasmalcināt, apliet ar šķidru medu, glabāt ledusskapī. Lietot pa 1 ēdamkarotei 3 reizes dienā 2 nedēļu garumā.

2. Svaigi izspiesta vīnogu sula. Lietot pa 2 ēdamkarotēm pirms ēdiena tik ilgi, kamēr sajutīsieties labāk.

3. Receptes imunitātes stiprināšanai – Hronisko nogurumu ātri novērš priežu skujas. Mežā savāktās skujas nomazgāt, izžāvēt cepeškrāsnī 15 minūtes, 2 ēdamkarotes skuju sasmalcināt, apliet ar 200 ml ūdeni un 30 minūtes vārīt uz lēnas uguns, pievienot 3 ēdamkarotes medus, uz 1 stundu ietīt dvielī. Lietot pa 1 ēdamkarotei pirms miega 10 dienu garumā.

Lasi arī: Pat ārsti bija šokā – līdzeklis, kas novērsīs sirdslēkmi, pazeminās holesterīna līmeni un paaugstinās imunitāti!

4. Labu efektu sniedz sena recepte: 200 ml piena, 1 ēdamkarote medus un ½ ēdamkarote sausu kumelīšu ziedu. Kumelītes apliet ar pienu un uzvārīt, izšķīdināt medu, nokāst, izdzert pirms miega.

5. Receptes imunitātes stiprināšanai, it sevišķi vīriešiem – ķirbju sēklu, medus un konjaka maisījums. ½ glāze attīrītas sēkliņas apliet ar šķidru medu un pievienot 2 ēdamkarotes konjaka. Lietot tukšā dūšā pa 1 ēdamkarotei katru dienu ne mazāk kā 3 nedēļas.
Sargiet sevi.

 

Arī interesanti: Stipra imunitāte: 2 receptes, kas noderēs imunitātei stiprināšanai! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Avots: VK.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru