Sastāvdaļas:
- 75 g miltu
- 3 olas
- 125 ml ūdens
- 25 g sviesta
- 15 g kukurūzas cietes
Pagatavošana:
Kulinārijas izstrādājumi no plaucētās mīklas ir ļoti populāri un daudzveidīgi.
Video receptē ir apkopoti padomi un noslēpumi kā strādāt ar plaucēto mīklu.
LASI VĒL: Lieliskākais ābolu pīrāgs: daudz ābolu, maz mīklas
Jūs redzēsiet, ka strādāt ar plaucēto mīklu ir vienkārši, bet no sākuma to vajag “pieradināt”.
Īss darba apraksts:
Sajaukt miltus un kartupeļu cieti.
Ūdenim pievienot sviestu un uzvārīt to..
Iebērt miltus sajauktus ar cieti un labi izmaisīt.
Atkal uzlikt maisījumu uz uguns un uzvārīt mīklu.
LASI VĒL: Rauga mīkla sliņķiem: 15 minūtēs gatava!
Nedaudz atdzisušu mīklu ielikt mikserī un pakāpeniski likt olas, visu labi sajaukt.
Gatavo mīklu ielikt konditorejas maisā un izspiest vajadzīgo daudzumu, atkarībā no tā ko jūs vēlaties izcept, uz cepamā papīra.
Cept 200 grādos no 20 līdz 35 minūtēm, atkarībā no cepumu lieluma.
[…] LASI VĒL: Plaucētā mīkla eklēriem un vēja kūkām – veiksmes noslēpumus […]
[…] LASI VĒL: Plaucētā mīkla eklēriem un vēja kūkām… veiksmes noslēpumus […]
[…] LASI VĒL: Plaucētā mīkla eklēriem un vēja kūkām – veiksmes noslēpumus […]
[…] LASI VĒL: Plaucētā mīkla eklēriem un vēja kūkām – veiksmes noslēpumus […]