Pietūkušas potītes un pēdas vairs nav problēma! Līdzeklis, kas cīnās ar cēloni, nevis tikai simptomiem!

Ir neskaitāmi iemesli, kas var izraisīt pēdu un potīšu pietūkumu – sākot ar augstu asinsspiedienu, beidzot ar grūtniecību.

Pietūkušas kājas var izraisīt virkni citu problēmu, tādēļ ar šo nepieciešams tikt galā jau problēmas saknē. Pietūkuma rezultātā organisms izjūt problēmas pilnvērtīgas asinsrites un šķidrumu plūsmas veicināšanā, tādēļ ne tikai potīte un pēda, bet arī visa kāja var pietūkt un nepatīkami sapampt.

Pietūkums pats par sevi nav kaitīgs, taču tas rada zināmu diskomfortu. Ja gadījumā viena kāja piepampst, kļūst lielāka par otru, vai arī pēkšņi piepampst seja – nekavējoties jāvēršas pie ārsta pēc palīdzības, jo iemesls tam var būt asins sarecēšana, kas var būt dzīvībai bīstama.

Saskaņā ar Teksasas Universitātē veiktais pētījums apliecina, ka vidēji sešiem miljoniem amerikāņu jebkurā dzīves periodā ir vismaz viena tromba kaut kur asinsvados, vai arī citi asins sarecējumi. Ja asinis sarecē, tad var rasties asinsrites traucējumi, kā arī palēninās asins plūsma. Fiziska inerce vai vēnu trauma arī var kļūt par trombu iemeslu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru