Kad nomira viņu vecaistēvs, vīrieša mājās tika atrasts šis. Nabadziņš

Aptaukošanās nebūt nav nekas labs. Tiek traucēta skeleta muskulatūras darbība, palielinās sliktā holesterīna līmenis, rodas sirds un asinsvadu slimību riski, kā arī daudz kas cits. Tas attiecināms ne tikai uz cilvēkiem, bet arī uz dzīvniekiem.

Vecajam vīram no ASV bija taksis vārdā Vinsents. Šim sunim ļoti patika ēst, bet ne tik ļoti kustēties. Kad Vinsenta saimnieks nomira, suns nokļuva patversmē.

Kad dzīvnieku tiesību aizstāvji suni ieraudzīja, viņi bija dziļā šokā. Ar saviem nelielajiem “gabarītiem” suns svēra 18 kg, turklāt viņš teju vispār nespēja pastaigāt, jo mazās kājiņas nespēja panest tādu svaru. Suni nodēvēja par Resno Vinsentu. Veterinārais ārsts atklāja, ka sunim ir sirds un asinsvadu problēmas, jo viņa organisms vairāk nekā 60% sastāv no taukiem.

Veterinārā ārste Melisa Andersone kļuva par Vinsenta jauno saimnieci. Viņa izstrādāja sunim tievēšanas programmu. Peldēšana, biežas un tālas pastaigas, kā arī veselīgs ēdiens panāca savu. Jau pēc pāris mēnešiem Vinsentu nevarēja pat pazīt.

Stalts, dzīvesprieka pilns un kustīgs. Pa šo laiku suns zaudēja veselus 10 kilogramus, turklāt tagad ar vislielāko prieku skrien, lēkā un staigā – suns pilnībā izbauda savu jauno dzīvi. Tagad viņu sauc par Tievo Vinniju.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru