Pieliekat izlietoto tējas maisiņu pie smaganām. Par šo klusē stomotologi!

Tēja jau pati par sevi ir viens ļoti veselīgs dzēriens, kas spēj sniegt enerģiju, palīdz cīnīties ar saaukstēšanos, kā arī sasilda mūs aukstajos ziemas vakaros.

Domājams, ka daudzi nemaz nezina, ka izlietotās tējas paciņas var būt tik pat noderīgas, diemžēl mēs parasti tās vienkārši izmetam ārā. Turpmāk viss mainīsies!

Šodien mēs jums piedāvājam 11 noderīgus veidus, kā un kur vēl iespējams izmantot tējas paciņas.

Ārstē saules apdegumus

Kurš gan no mums kaut reizi dzīvē nav apdedzis saulē? Ja arī jums gadījusies šāda bēda, tad palīgā noteikti nāks izlietota tējas paciņa. Skābes, kuras atrodamas melnajā tējā, nomierina ādu, palīdzot samazināt dedzinošās sāpes, kas rodas no saules apdegumiem. Tādēļ nākošo reizi, kad dosieties uz jūru, neaizmirstiet līdzās sauļošanās krēmam paņemt arī pāris tējas paciņu.

LASI VĒL: Tējas maisiņi stādu audzēšanai

Noņem acu pietūkumu

Ja jūs pirms gulētiešanas mīlat noskatīties pa seriālam vai jūs vienkārši moka bezmiegs, nebrīnieties, ka no rīta pamodīsieties ar aizpampušām acīm un izskatīsieties kā zombijs. Melnajā tējā esošās miecvielas nodrošinās jūs ar enerģijas lādiņu un samazinās nepatīkamos melnos lokus un pampumu zem acīm. Uzglabājiet izlietotās tējas paciņas hermētiskā trauciņā ledusskapī, un no rītiem, kad jums ir laiks, droši lieciet tās lietā.

Ārstē nelielus apdegumus

Melnajā tējā ir atrodami tanīni, kas palīdz noņemt iekaisumu, kas radies augstas temperatūras ietekmē. Lieciet klāt pie apdeguma vietas 2 – 3 izlietotas un aukstas tējas paciņas, jo tas atvieglos sāpes un novērsīs ādas bojāšanos.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru