Pieliekat izlietoto tējas maisiņu pie smaganām. Par šo klusē stomotologi!

Palīdz atbrīvoties no blaugznām

Blaugznas ir galvas ādas slimība, ar kuru mūsdienās sastopas ļoti daudzi pasaules iedzīvotāji. Ja jums ir apnicis tērēt kaudzi naudas dārgiem matu kopšanas līdzekļiem, mēs jums piedāvājam pavisam vieglu risinājumu. Uzvāriet stipru tēju, atstājiet to stundiņu pastāvēt un pēc tam aplejiet ar šo maisījumu matus. Ja katru dienu ar tēju masēsiet savu galvas ādu, tas ne tikai atbrīvos no blaugznām, bet arī sniegs matiem vēl nebijušu apjomu.

Atbrīvo no kārpām

Izrādās, ka no kārpām iespējams atbrīvoties ar tējas paciņas palīdzību. Lai to izdarītu, pie kārpas skartās ādas zonas jāpieliek izlietota zaļās tējas paciņa. Droši varat tējas paciņu piesiet pie kārpas vai piestiprināt to ar plāksteri. Zaļajā tējā esošie antioksidanti novērš kārpu veidošanos. Tējas paciņu nepieciešams mainīt ik pēc 15 minūtēm. Lai vēl vairāk uzlabotu zaļās tējas iedarbību, katru dienu izdzeriet pa 2 – 3 tasītēm šīs tējas. Tas palīdzēs samazināt risku organismam izplatīt papilomas vīrusu uz ādas virsmas.

Atsvaidzina apavus

Nepatīkams apavu aromāts noteikti ir kas tāds, kas var sabojāt ne tikai jūsu dienu, bet arī citu cilvēku priekštatu par jūsu higiēnu. Taču šī problēma ir viegli atrisināma, ja apavos atstāj pa sausai un neizlietotai tējas paciņai. Tādā veidā tējas paciņas uzsūks lieko mitrumu un novērsīs apavu nepatīkamo aromātu, palīdzot apaviem smaržo tā, it kā tie būtu pavisam jauni.

Lielisks mēslojums jūsu dārzam

Ja jūs aizraujaties ar dārzkopību, tad arī šeit jums palīgā steigs tējas paciņas. Tējā esošie tanīni palīdz samazināt augsnes pH līmeni, kas novērš sēnīšu veidošanos augu saknēs. Viss, kas jums būs jādara, – ielieciet tējas paciņu augsnē un pa virsu sējiet sēklas vai lieciet gatavos augu stādus.

Palīdzēs atmazgāt traukus

Trauku mazgāšana nav viens no patīkamākajiem procesiem. Taču arī šeit mums palīgā steidz tējas paciņas. Iemērciet netīros traukus ūdenī kopā ar pāris izlietotām tējas paciņām, jo tās jums palīdzēs daudz vieglāk attīrīt ļoti netīros traukus no taukiem un ēdiena pārpalikumiem.

Atbrīvos spoguļus no traipiem

Spoguļa tīrīšana mēdz būt ļoti sarežģīts process, īpaši tad, ja uz tā palikuši ūdens pilienu nospiedumi vai kaļķa nosēdumi. Jūs varat ļoti viegli attīrīt savu vannas istabas spoguli no visiem iepriekš minētajiem traipiem, ja lupatiņu, ar kuru mazgāsiet spoguli, iepriekš pamērcēsiet tējas paciņu novārījumā. Un jūsu spogulis iemirdzēsies no jauna!

LASI VĒL: Pieci padomi, kā pareizi stādīt papriku. Laiks sēt stādus!

Noņems nepatīkamo aromātu no rokām

Tiem, kam bieži sanāk mizot sīpolus un tos griezt, zina, cik stiprs un paliekošs ir sīpolu aromāts uz rokām. Paberzējiet savas rokas ar mitru tējas paciņu un ziepēm – tas palīdzēs neitralizēt nepatīkamo aromātu. Tāpat varat pamērcēt rokas siltā tējā.

Noņem smaganu sāpes

Protams, ka ar tējas paciņu mutē jūs varētu izskatīties gaužām smieklīgi. Taču kuru tas interesē, ja šādā veidā iespējams noņemt tik ļot kaitinošās smaganu sāpes. Ielieciet 2 – 3 izlietotas un atdzesētas tējas paciņas mutē tieši klāt sāpošajām smaganām, jo tas samazinās iekaisumu un stirpās sāpes. Turklāt tējas paciņas ir lielisks palīgs cīņā pret jebkādiem mutes dobuma iekaisumiem vai čūlām.

Noteikti neaizmirstiet dalīties arī ar citiem lasītājiem!

Avots: marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru