Piecas zodiaka zīmes, kuras vispār nesaprot, kas ir romantika. Lūk, kuri no mums ir paši neromantiskākie

Šo zodiaka zīmju pārstāvji parasti neatbilst “kaislīgākās un romantiskākās dabas” aprakstam.

Viņi praktiski nav spējīgi uz jūtu atklātu parādīšanu, maiguma un rūpju izpausmēm. Viņi nedāvinās tev kaislīgu mīlestību, romantiku un neticamu juteklīgumu attiecībās, par ko rakstīts tikai sieviešu romānos.

Tāpēc piedāvājam piecinieku ar pašām neromantiskākām zodiaka zīmēm:

  1. Ūdensvīrs

Ūdensvīrs iekrīt galējībās. Vai nu viņam ir nospļauties par tevi, vai izmisīgi vēlēsies tevi aizvest pie altāra. Vai nu viņš tevi pilnībā ignorēs, vai arī burtiski iegrims mīlestībā pret tevi.

Tāpēc, ja viņš pret tevi attiecas nopietni, viņš uzrakstīs ugunīgu atzīšanos par savām jūtām, uzzīmēs tavu portretu vai iemācīsies tavu iecienīto dziesmu uz ģitāras. Tu būsi viņa lielākā iedvesma, mūza.

Viņš centīsies no visa spēka, lai parādītu, ko tu viņam nozīmē.

  1. Dvīņi

Pēc šīs zodiaka zīmes domām, visi cilvēki ir liekuļi. Viņi ir mānīgi maldinātāji, kuriem nevar uzticēties. Viņi ir spējīgi uz jebkuru rīcību, lai izdzīvotu, nerūpējas, ja procesā kāds tiek ievainots.

Dvīņiem ir grūti atvērties jaunam cilvēkam pārliecības dēļ, ka cilvēki cenšas viņus pakļaut, ka katrs rūpējas tikai par sevi.

  1. Auns

Auns labprāt apmeklētu Parīzi vai dotos piknikā, kurā vērotu zvaigznes kopā ar mīļoto. Bet viņi to nekad neatzīs. Viņi ir tik neatkarīgi, ka nevēlas parādīt savu jūtīgumu.

Viņi cenšas būt ciniskāki, nekā patiesībā ir. Tādā veidā viņi tikai cenšas pasargāt sevi no sāpēm un emocionālām brūcēm.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru