Lūk, kāpēc Mežāzis ir pati gudrākā zodiaka zīme. Kurš būtu šaubījies!

Mežāzim piemīt daudz pozitīvo īpašību, bet viena no tām ir jo īpaši pamanāma: viņa lieliskais un praktiskais intelekts. Mežāzis ir viena no pašām gudrākajām zodiaka zīmēm.

Mežāzim piemīt ļoti precīza loģiskā domāšana, viņš prot redzēt divus soļus uz priekšu un aizvest lietu līdz vēlamajam rezultātam. Tomēr viņam ir slikti attīstīta iztēle, un viņi bieži redz dzīvi tikai melnos vai baltos toņos.

LASI VĒL: Kā jūs iznīcinat savas attiecības, balstoties uz jūsu Zodiaka zīmi

Tipiska viņa rakstura īpašība ir pieticība. Pat ja Mežāzis ir turīgs, pēc viņa apģērba to nevar pateikt, jo viņš nekad neafišē savus panākumus.

Nav viegli iekarot Mežāža uzticību, jo viņš redz cilvēkiem cauri un viegli pamana melus.

Mežāža personība.

Mežāža aukstais šarms var radīt neatvairāmu iespaidu jau pirmajā tikšanās reizē. Aukstums ir maska, kas slēpj ārkārtīgi jūtīgu dvēseli, īstu kaislību vulkānu.

Tikai daži varēs gozēties viņa ugunīgās sirds tuvumā. Mežāzis intriģē ar mierīgu sejas izteiksmi, mūžīgu domīgumu – viņš šķiet tik nepieejams.

Viņa iekšējā pasaule ir neparasti bagāta, lai gan viņš to nevienam neizrāda.

Mežāža mīlas profils.

Mežāža galvenā iezīme ir tā briesmīgā noslēpumainība. Viņš, ciešot nāvīgas mokas, neatzīs, kas viņu tiešām mocīja, uztrauc un satrauc. Viņam ir sāpīgi un grūti runāt par mīlestību, un, ja tas notiks, tad viņš no jums izvairīsies un ilgi kautrēsies.

Un tas viss tāpēc, ka Mežāzis patiesībā ir šausmīgi neaizsargāts, ārkārtīgi maigs un kaislību apsēsts. Mežāži iemīlas pretstatā – košās, neparastās un pilnīgi neparedzamās personībās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru