Perfektas atriebības stāsts. Kā sieva, pēc 37 gadu laulības, atriebās vīram, kurš viņu iemainīja pret savu jauno sekretāri

Pāra draugi atteicās pie viņiem nākt ciemos. Meistari atteicās sniegt viņiem pakalpojumus. Mājkalpotāja uzteica darbu. Galu galā viņi paši vairs nevarēja uzturēties šajā smirdoņā un nolēma pirkt citu māju.

Veselu mēnesi viņi centās māju pārdot, tā pilnīgi izstaroja neciešamo smaku. Baumas par šo māju izplatījās pa visu pilsētu un neviens mākleris nepiekrita strādāt ar šo māju. Kā rezultātā pārim nācās aizņemties milzu summu bankā un pirkt citu māju.

Bijusī sieva pazvanīja bijušajam, lai uzzinātu kā viņam klājas. Viņš izstāstīja par mājas bēdīgo stāvokli. Uzklausot bijušo, Jana atklāja, ka ļoti ilgojas pēc mājas un, ka viņa būtu ar mieru izmainīt dažus punktus laulību līgumā, ja vien māja nonāktu viņas īpašumā.

Pieņemot to, ka bijušajai sievai nav ne mazākās nojausmas par katastrofas mērogu, bijušais bija ar mieru atdot viņai māju par nieka 10% no tās vērtības, ja vien viņa parakstīs dokumentus jau šodien. Viņa bija ar mieru un stundas laikā pie viņas ieradās advokāti ar visiem dokumentiem.

Pēc nedēļas bijušais ar savu jauno sievu stāvēja un ar smaidu vēroja kā tiek sapakotas visas viņu mantas, pārvešanai uz viņu jaunajām mājām. Viņi paņēma visu. Pat aizkaru stangas.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru