Pēc pandēmijas Sicīlija apmaksās tūristiem aviobiļetes un katru trešo nakti viesnīcā

Valsts varas iestādes vēlas glābt nozari.

Sicīlijas varas iestādes apmaksās tūristiem 50% no aviobiļetēm un daļu no viesnīcas rēķina stratēģijas ietvaros, kas paredzēta, lai uz salas atjaunotu tūrisma nozari pēc koronavīrusu pandēmijas beigām.

Saskaņā ar jauno tūrisma attīstības stratēģiju uz salas, reģionālās varas iestādes ir gatavas apmaksāt ne tikai pusi no lidojuma izmaksām, bet arī katru trešo nakti, kas pavadīta viesnīcā.

LASI VĒL: Entomologs paskaidroja, kāpēc nedrīkst nogalināt mājas zirnekļus

Turklāt tūristi saņems bezmaksas biļetes uz muzejiem un uz arheoloģisko izrakumu vietām. Piedāvājuma kuponi būs pieejami vietnē Visit Sicily.

Sicīlijas varas iestādes ir gatavas šai programmai tērēt 50 miljonus eiro, neskatoties uz to, ka martā un aprīlī tūrisma nozare jau ir zaudējusi apmēram miljardu eiro.

Itālijā tūrisms veido 13% no IKP, un valsts jau tagad meklē veidus, kā atjaunot nozari pēc pakāpeniskas izejas no karantīnas, kas paredzēta 4. maijā. Starp tiem mēriem, ko ierosināja reģionālie tūrisma biroji, tā ir sociālās distnaces ievērošana pludmalēs.

LASI VĒL: Līgavaiņa vecmāmiņa uz kāzām uzaicināja viņa bijušo draudzeni. Līgava izskrēja no zāles, izdzirdot viņas vārdus

Tomēr, kamēr vēl nav precīzi zināms, kad sāks uzņemt tūristus. Itālija ir otrajā vietā pēc COVID-19 nāves gadījumu skaita aiz Amerikas Savienotajām Valstīm.

Kā jums patīk šī ideja? Vai vēlaties aizlidot uz Sicīliju?

Avots: culturacolectiva.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru