Pēc aiziešanas no lielās skatuves Pugačova pati vada savu saimniecību. Alla pamanīta iepērkoties, pašā lētākajā lielveikalā

Atgādinām, ka Allas Borisovas pensijas apmērs ir 17 tūkstoši rubļu, vēl 30 tai piemaksā par tautas mākslinieces titulu. Pirms aptuveni 10 gadiem Primadonna pārtrauca skatuves karjeru, sāka nodarboties ar bērnu audzināšanu. Brīvajā laikā kopj savu dārzu. Tiesa, zvaigznei jau ir apnicis sēdēt pensijā, viņa plāno drīz atgriezties uz skatuves. Par godu savai 70 gadu jubilejai Primadonna gatavo savas jaunas kompozīcijas.

Viņai būs pilnvērtīgs solo koncerts. Primadonna ir gatava daudz strādāt, jo tai jau ir ieplānoti 20 koncerti ar jaunu programmu. Māksliniece sen nelutināja pielūdzējus ar savu daiļradi. Daži avoti ziņo, ka vispirms koncerti norisināsies Maskavā Krokus–siti – hallē, un koncertzālē “Oktjaborkij” Sanktpēterburgā. Tad viņa dosies ar savu komandu uz Izraēlu, Vāciju un Ameriku. Iļja Rezņiks jau raksta jaunas dziesmas zvaigznei.

Kaut arī Alla Borisovna bija zvērējusi, ka vairs nekoncertēs kā senajos laikos, viņa pārdomāja. Īpaša ietekme uz slavenību bija Maksimam Galkinam. Viņš jau sen uzstāj, lai viņa dziedātu. Viņš ir pārliecināts, ka cilvēkiem ir nepieciešamas jaunas kompozīcijas mīļotās dzīvesbiedrenes izpildījumā.

avots: mechtatelnitsa.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru