Pāvels Globa paziņoja, kuru 2020. gada februārī apciemos laime!

Svari

Svariem nokārtosies situācija privātajā frontē, un tur viņiem palīdzēs Saturns, viņu galvenais patrons. Svari vispār jau ilgu laiku nav sajutuši siltas un patīkamas sajūtas, bet tikai spējuši priecāties par apkārtējo panākumiem.

Agri vai vēlu gribas, lai arī viņiem dzīvē parādītos tikpat spilgtas emocijas. Un lūk, 2020. gada februārī Svari satiks cilvēku, kas spēs viņiem dāvāt visu maigumu un mīlestību, un Svari sāks pateikties Augstākajiem spēkiem.

Jaunizceptais partneris noteikti neliks Svariem garlaikoties, bet dāvās daudzus romantiskus vakarus. Turklāt viņš skaidri liks saprast, ka viņa nodomi ir pilnīgi nopietni.

LASI VĒL: Kas sagaida jūsu Zodiaka zīmi 2020. gadā. Pilns horoskops

Strēlnieks

Strēlniekus laime sasniegs karjerā. Par spīti visām neveiksmēm, kas notiek un notiks tuvākajā laikā, februāris atšķirsies no visiem pārējiem šī gada mēnešiem.

Karjeras izaugsme, jauns amats, darba brauciens uz ārzemēm vai arī jauna darba iegūšana – tas viss var notikt ar Strēlniekiem.  Tāda notikumu gaita noteikti dāvās viņiem iespēju beidzot iepriecināt savu ģimeni ar dārgiem pārsteigumiem.

Visai iespējams, ka mēneša vidū radīsies kādas grūtības, tā teikt – šķēršļi Strēlnieku ceļā. Tomēr tuvinieki spēs palīdzēt un šo sienu nograut.

avots: astrohit.info

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru