Pāris uzcēla veselu ciematu, kur katram bērnam ir sava māja. Lūk šāds ir risinājums!

Pašam sava māja ir ikviena cilvēka sapnis, jau sākot no piecpadsmit gadu vecuma. Katrs pusaudzis vēlas dzīvot atsevišķi no vecākiem, bet pat ne visiem pilngadīgajiem izdodas pārcelties no tēta un mammas uz dzīvi citur.

LASI VĒL: Katru dienu neviens netīra māju. Neviens nemīlējās katru dienu: godīgs trīs bērnu mammas raksts

Brinksu ģimene no Amerikas iegādājās lielu zemes gabalu, kur plānoja sev uzcelt māju. Raiens, ģimenes galva, sapņoja par lielu savrupmāju, kurā varētu pietikt vietas visai ģimenei, bet māte Kellija vēlējās, lai viņu bērniem būtu sava telpa un viņi lēnām pierastu pie neatkarības.

Pāris atrada kompromisu. Viņi sev uzcēla lielu savrupmāju un divas mazākas mājas saviem bērniem. 18 gadus vecajai meitai Lennoksai un 16 gadus vecajam dēlam Brodijam. “Bērnu” māju platība ir 160 kvadrātmetri.

 

Tā kā pusaudži var justies ērti, un pats galvenais viņi mācās dzīvot patstāvīgi. Katrā mājā ir guļamistaba, viesistaba, virtuve, duša un vannas istaba. Māju projektēšanā bērni piedalījās paši. Tā zeme, kuru Raiens un Kellija iegādājās, kļuva par mazu ciematiņu.

 

Kellija atzīmē, ka agrāk bērniem bija atsevišķas istabas, kur viņi pavadīja lielāko daļu laika. Līdz ar māju parādīšanos situācija nav daudz mainījusies. Lennoksa jau kādu laiku dzīvo atsevišķi.

Nesen viņa devās mācīties uz koledžu un piecas dienas nedēļā pavada kopmītnēs. Uz mājām viņa brauc tikai brīvdienās un uz svētkiem. Turklāt uz Brinksu zemes gabala ir arī viesu nams 60 kvadrātmetru platībā.

LASI VĒL: Grūtniece-mamma lidmašīnā nekādi nevarēja nomierināt savu dēlu. Kāda sveša vīrieša rīcība pārsteidza visus pasažierus

Dažreiz viņi šo māju izmanto kopīgiem pasākumiem, bet visbiežāk ģimene pulcējas pie galda vecāku mājas viesistabā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru