Grūtniece-mamma lidmašīnā nekādi nevarēja nomierināt savu dēlu. Kāda sveša vīrieša rīcība pārsteidza visus pasažierus

Nevienam nepatīk lidmašīnā klausīties bērnu raudāšanu, un kamēr daži pasažieri savu izrāda savu nepatiku par šo tēmu, vēl neērtākā situācijā parasti ir pati mamma. Viņa lieliski saprot, ka viņas bērns visus kaitina, bet bieži vien viņas spēkos nav bērnu nomierināt.

Par laimi ir cilvēki, kuri  ar savu piemēru mums atgādina, ka palīdzīga roka spēj sniegt lielāku labumu nekā sašutuma pilni vārdi.

Pavisam nesen reisā no Mineapolises uz Atlantu lidoja kāda grūtniece ar mazu dēliņu. Mazulis sāka niķoties un raudāt. Bija redzams, ka nogurusī māte cenšas izdarīt visu iespējamo, lai bērnu nomierinātu, un pati varētu atpūsties.

LASI VĒL: Šodien autobusā nepazīstama sieviete ielika manā kabatā zīmīti ar telefona numuru

Pēkšņi pie viņas piegāja vīrietis un piedāvāja savu palīdzību. Viņš teica, ka pats ir tēvs, un redz, ka viņai ir ļoti nepieciešama atpūta. Pēc tam viņš paņēma sievietes dēlu uz rokām un ņēmās viņu ieaijāt, staigājot pa lidmašīnas eju gandrīz visu atlikušo lidojuma laiku.

Andžela Bērda, viena no lidmašīnas pasažierēm, bija tik ļoti aizkustināta par svešinieka labsirdību, ka nofotogrāfēja viņu un pastāstīja par šo notikumu savā profilā sociālajā tīklā Facebook.

“Es nevarēju aizturēt asaras, – viņa rakstīja.  – Ne tāpēc, ka vīrietis bija baltādains, bet mazulis melnādains…Bet tāpēc, ka viņš man atgādināja, ka mūsu steidzīgajā pasaulē tomēr vēl ir palikuši arī labi cilvēki”.

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru