Pāri negribēja laulāties tādā izskatā. Kāzās viesi gandrīz zaudēja runas spējas no pārsteiguma!

Mūsdienās simtiem tūkstošu cilvēki visā pasaulē ir apsēsti ar vēlmi notievēt. Diemžēl, ar vienu vien vēlēšanos tālu netiksi. Lai nomestu svaru un savestu sevi kārtībā, ir jāpieliek daudz pūļu. Bez spītības un pacietības neiztikt.

Par laimi, mūsu šīs dienas raksta varoņi laikus saprata, ka kopā viņi spēj paveikt daudz vairāk, nekā vienatnē. Ģimenes pāri, par kuriem tiks stāstīts zemāk, ne tikai spēja ziņojot atbrīvoties no liekā svara, bet arī tādā veidā stiprināt savas attiecības!

Savās kāzās katra sieviete vēlas izskatīties satriecoši. Šī skaistule nebija izņēmums. Kopā ar mīļoto viņi nometa 60 kilogramus, un ceremonija noritēja kā pa sviestu!

Jaunajam pārim no Tenesijas bija nopietnas veselības problēmas liekā svara dēļ. Puisim bija cietušas nieres, bet meitenei nācās izņemt aizkuņģa dziedzeri. Tikai abi laulātie kopā spēja tikt galā ar problēmu. 244 kilogrami prom!

Tavā priekšā ir vēl vieni iemīlējušies, kuri kopīgiem spēkiem spēja sarīkot pilnvērtīgas kāzas pēc tam, kad bija saveduši sevi kārtībā. Ceļš līdz altārim aizņēma viņiem veselus piecus gadus. Toties, kas par rezultātu!

Jo vecāks cilvēks, jo grūtāk viņam izmainīt savus ierastos paradumus. Toties šim pārim no zemāk ievietotās fotogrāfijas viss izdevās. Pēc tam, kad viņi kopā nometa 140 kilogramus, laulātajiem pasniedz balvu par gada notievēšanu!

Bet iemīlējies pāris no nākamās fotogrāfijas noslēdza laulību pēc tam, ka nolēma nomest lieko svaru. Tomēr viņu lēmumu tas neizmainīja. Gan Marks, gan viņa draudzene nometa trešdaļu svara!

227 kilogrami divu gadu laikā – lūk, kāds rezultāts. Iemīlējies pāris, kas sasniedza tādus panākumus, tagad jūtas kā laimīgākie cilvēki uz pasaules!

Ar neapbruņotu aci ir redzams, kā izmainījās šis pāris, atbrīvojoties no liekās kravas. Tāds sasniegums ir aplausu vērts!

Tieši tā arī ir jāizskatās iedvesmojošajai transformācijai. No bezformīgām masām par stipriem, muskuļainiem sportistiem!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru