Pāri negribēja laulāties tādā izskatā. Kāzās viesi gandrīz zaudēja runas spējas no pārsteiguma!

Reiz šis pāris nolēma pārstāt būt par resnīšiem. Ir pagājis nedaudz laika, un viņi vairs sevi  neatpazina spogulī!

Kā redzi, daudzi pāri norunā noslēgt laulību tikai pēc tam, kad būs sevi saveduši kārtībā. Zemāk esošie cilvēki ir vieni no tiem. Nometot 85 kilogramus uz diviem, šis laulātais pāris kļuva tik laimīgs, kā vēl nekad!

Cilvēki no zemāk ievietotās fotogrāfijas, spēja atbrīvoties no pusotra centnera liekā svara. Pēc viņu vārdiem, bez abpusējas palīdzības un atbalsta nekas nebūtu sanācis!

Šis laulātais pāris neuzskatīja lieko svaru par šķērsli laulību noslēgšanai. Notievēt viņi nolēma vēlāk. Uz fotogrāfijas ir vieni un tie paši cilvēki, tikai pa kreisi ievietotā fotogrāfija ir uzņemta kāzās, bet pa labi – četrus gadus pēc kāzām.

Vēl vienam pārim izdevās nomest 227 kilogramus divu gadu laikā. Mīlestība vienam pret otru un uzstājība gūt panākumus – lūk, viņu noslēpums!

Daudzām sievietēm notievēšana pēc dzemdībām ir neizpildāms uzdevums. Tomēr šai mammai palīdzēja mīlošs vīrs, kurš sāka notievēt kopā ar viņu. Rezultāts ir acīmredzams!

Mīlestība pie šī pāra atnāca pēc tikšanās slimnīcā. Gan vīrietim, gan sievietei steidzami bija jāatbrīvojas no liekā svara. Bet pateicoties viņu vienojošajām jūtām, iemīlējies pāris spēja nomest 235 kilogramus!

Dažiem cilvēkiem nākas spert izmisuma pilnus soļus nopietna mērķa labad. Laulātais pāris no zemāk ievietotās fotogrāfijas, pat pārdeva mašīnu, lai liktu sev vairāk staigāt ar kājām. Pēc 95 kilogramiem bija skaidrs – viss izdevās!

Runā, ka atbrīvojušies no liekā svara, cilvēki bieži nomet pat pāris gadus. Skatoties uz zemāk ievietotās fotogrāfijas pāri, tu saproti: dažreiz tā arī ir!

Ārsti Džo un Barijam paziņoja: ja viņi neatbrīvosies no liekā svara, tad drīz nomirst. Paklausot speciālistiem, iemīlējušies sāka cītīgi strādāt ar sevi. Tad abi sver divas reizes mazāk nekā iepriekš!

Pāris no zemāk ievietotajām fotogrāfijām dievināja ātrās ēdināšanas iestādes. Atsakoties no kaitīgajiem ieradumiem un pārejot uz veselīgu ēdienu, viņi kopā nometa pusotru centneru svara!

Šī iemīlējušā pāra dzīve sagriezās kājām gaisā pēc nopietnā ārsta brīdinājuma. Tagad bijušie mājās sēdētāji ir pārvērtušies par rūdītiem sportistiem. Pie reizes nometuši arī kādu simts kilogramus liekā svara!

Šis ir vēl viens pāris mūsu izlasē, kas nolēmuši notievēt līdz kāzām. Ko gan tur teikt, rezultāts bija visu pūliņu vērts. Viesi droši vien bija sajūsmā!

Kā redzi, mīlestība uzvar visu. Daudzi varoņi no mūsu izlases apgalvo, ka tievēt ir daudz vienkāršāk, kad kopā ar tevi tādu pašu problēmu pārvar tuvs cilvēks. Man jau liekas, ka šīs fotogrāfijas ir labākais pierādījums viņu vārdiem.

Patika raksts? Padalies ar draugiem!

Avots: justfun.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru