Briesmīgā avārijā pāris zaudēja abus dēlus. Pēc 2 gadiem notika brīnums, kuram ir grūti noticēt!

Tā bija visbriesmīgākā diena Hedlijas un Džentrija Edingsu dzīvē. 2015. gadā mācītājs no Ziemeļkarolīnas, ASV, un viņa sieva savā furgonā devās mājās pēc draugu kāzām. Pēkšņi no nekurienes parādījās kravas mašīna un iebrauca tieši viņu furgonā.

Dobbzs, 2 gadus vecais dēliņš, gāja bojā notikuma vietā. Turklāt Hedlija bija 37. grūtniecības nedēļā. Viņai sākās dzemdības, un viņu tūlīt pat aizveda uz slimnīcu. Ārsti veica avārijas ķeizargrieziena operāciju, bet piedzimušais Rīds nenodzīvoja pat divas dienas…

Tā Edingsu ģimenei bija īsta traģēdija. Pārsteidzoši, bet laulātais pāris publiski piedeva kravas automašīnas vadītājam, un paziņoja visiem, kas bija informēti par viņu bēdām, ka viņi grib palīdzēt Haiti cilvēkiem bojāgājušo dēlu Dobbsa un Rīda vārdā.

  1. gada janvārī laulātais pāris veica paziņojumu, kas iepriecināja visus, kas sekoja viņu dzīvei: Hedlija bija stāvoklī! Bet tas vēl nebija viss! Edingsu ģimene gaidīja dvīņus!

“Dievs ne uz brīdi neatstāja mūs vienus ar savām bēdām. Dievs ir glābējs un radītājs! Visaugstākais svētī visus mūs!” – nenogurstoši atkārto Hedlija.

Laulātais pāris pateicas visiem, kuri visu šo laiku lūdzās par viņiem.

Protams, ka sāpes par abu dēlu zaudējumu mūžīgi dzīvos Hedlijas un Džentrija sirdī, bet viņi zina, ka viņiem jau ir dāvāta nenovērtējama dāvana.

Tagad šīs mazās “dāvaniņas” jau ir piedzimušas, un mēs priecājamies kopā ar Edingsu ģimeni par viņu ģimenes pieaugumu.

Mazuļus, divus dvīņu brālīšus, nosauca par Isaiju Dobbsu un Amosu Rīdu par godu vecākajiem brāļiem. Lai arī brāļi nekad šeit, uz Zemes, vairs nesatiksies, jaunākie augs un zinās, ka viņi ir dzimuši ticībā, piedošanā un atjaunošanā.

Edingsu ģimenes stāsts patiešām aizkustina sirdi! Ne katrs cilvēks var piedot tam, kas atņēmis viņam pašu svarīgāko, bet Hedlija un Džentrijs to ne tikai izdarīj, bet arī sagaidīja dāvanu no Dieva! Stāsts, kas liek asarām sariesties acīs…

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru