Par arbūzu sēkliņu labvēlīgajām īpašībām uzzināju pavisam nejauši

Paņemiet sauju arbūzu sēklu…

Par arbūzu sēklu labvēlīgajām īpašībām uzzināju pavisam nejauši. Viens no maniem pazīstamajiem nesen atbrauca no Ķīnas, un viņš stāstīja, ka tur vietējie iedzīvotāji lieto arbūzu sēklas tāpat, kā mēs lietojam ķirbju sēklas. Ja tie ir apcepti eļļā ar garšvielām, tie ir pat ļoti garšīgi. Šo ēdienu uzskata par labu profilaktisku līdzekli pret dažādiem tārpiem cilvēka organismā.

Arbūzu sēklas

Šodien es padalīšos ar jums ar divām lieliskām receptēm, kurās būs jāizmanto šīs brīnumainās sēkliņas veselības uzlabošanai. Pats šo brīnumlīdzekli lietoju jau kādu laiku, un esmu apmierināts ar veselības uzlabošanos.

Riboflavīns, fosfors, kalcijs, cinks un B vitamīni – šo visu satur viena vienīga arbūzu sēkla. Es tās vairs nemetu ārā.

Arbūzu sēklu novārījums

Sastāvdaļas:

  • 5 ēdamkarotes svaigu arbūzu sēklu
  • 1 litrs auksta ūdens

Pagatavošana:

Arbūzu sēklas piestā sasmalciniet un aplejiet ar vienu litru auksta ūdens. Lieciet visu vārīties. Sēklas kopumā nepieciešams vārīt aptuveni 45 minūtes. Pēc norādītā laika novārījumu nokāsiet. Lietot nepieciešams pa vienai glāzei iegūtā dzēriena trīs reizes dienā.

Arbūzu sēkliņu novārījums ir lielisks diurētiķis, kuru ļoti bieži izmanto, lai notievētu. Tāpat šo līdzekli izmanto prostatas ārstēšanai. Šis arbūzu tējas dzēriens būs lielisks hipertonijas profilaktiķis – es ļoti nopriecājos, kad man uzlabojās asinsspiediens, ar kuru man vienmēr ir bijušas problēmas.

Arbūzu sēklas pret tārpiem

Sastāvdaļas:

  • arbūzu sēklas
  • ne pārāk trekns piens

Pagatavošana:

Arbūzu sēklas cepeškrāsnī izkaltējiet un pēc tam samaliet pulverī. Iegūto pulveri sajauciet kopā ar ne pārāk treknu pienu attiecībā 1:10.

Lietošana: lietot nepieciešams pa divām glāzēm šī dzēriena tukšā dūšā. Ārstēšanās kurss – trīs dienas, taču profilaktiskiem nolūkiem pietiks tikai ar vienu dienu.

Arbūzu sēklas ir patiešām ļoti vērtīgs produkts. Ceru, ka jums šī informācija noderēja un ieinteresēja, tādēļ labprāt izmantosiet to arī paši.

Avots: golbis.com 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru