27 gadus vecā Zviedrijas iedzīvotāja salauza sev žokli, lai būtu līdzīga multfilmu varonei

27 gadus vecā Zviedrijas iedzīvotāja Piksija Foksa (Pixee Fox) ne reizi vien ir kļuvusi par interneta hītu. Meitene izņēma sev sešas ribas, ielika acīs implantus un salauza sev žokli… Tas viss, lai viņa varētu kļūt līdzīga Džesikai Rabitai no multfilmas “Kurš iegāza trusīti Rodžeru?”

Lai veiktu kārtējo sarežģīto plastisko operāciju, Piksija lidoja uz Dienvidkoreju. Tur viņai samazināja vaigus un salauza žokli, lai seja izskatītos miniatūra. Turklāt Piksija uzskata, ka pēc operācijas viņas izteiksmīgās acis kļūs vēl lielākas.

“Tas bija ļoti riskants solis. Šajā operācijā no ārsta bija nepieciešama maksimāla koncentrācija un precizitāte,” stāstīja Piksija.

“Es vēlos pārvērst savu dzīvi kā stāstu par supervaroni. Jā, tādi patiesībā neeksistē. Taču tā būs fikcija, kurā piedalīsies īsts cilvēks – es,” stāsta mums Piksija.

Meitene arī cer, ka, izveidojot šādu ārējo izskatu, viņa nopelnīs sev miljonus. Pašlaik gan Foksai priekšā ilgstošs atlabšanas process: viņas seja pilnībā atjaunosies tikai gada laikā.

Avots: golbis.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru