Pamēģiniet šos 5 paņēmienus un uz visiem laikiem aizmirstiet par svīšanu karstās dienās

 Apstāklī, ka cilvēks karstā laikā vai smagā treniņā vai pat uztraukuma brīdī nosvīst – nav nekā slikta. Tā ir normāla organisma reakcija, ar kuras palīdzību viņš atvēsinās.

Tomēr reti, kuram būs patīkami, ja uz T – krekla parādīsies mitri pleķi, bet sviedru smarža, turklāt vēl kaut kur sabiedriskā vietā – patiesi nevienam nesagādās labsajūtu. It īpaši, ja ņem vērā, ka ir daudz veidu, kā to novērst.

LASI VĒL: Sviedri dzen izmisumā, dezodorants nepalīdz!

Paši efektīvākie veidi samazināt svīšanas līmeni karstuma laikā:

Piemeklēt ideālu antiperspirantu

Katram cilvēkam tas varētu būt atšķirīgs, bet labāk izvēlēties līdzekli bez smaržas – jūs varēsiet to izmantot ne tikai padusēm, bet arī, piemēram, mugurai – ja šī ādas daļa jums arī aktīvi svīst. Ir arī tautas līdzeklis – sodas un ūdens šķīdums. Vajag ierīvēt ar to muguru, zonu zem krūtīm un citas jūs uztraucošās zonas – tāds līdzeklis ne tikai glābj no liekas svīšanas, bet arī nekairina ādu – atšķirībā no daudziem rūpnieciskiem produktiem

Antiperspirantu pareiza izmantošana arī nav mazsvarīga

Klājiet tos tikai uz tīras un sausas ādas. Neuzklājiet uzreiz pēc skūšanās vai pēc iznākšanas no dušas, atļaujiet ādai atelpoties. Ideāls variants: Uzklāt līdzekli tieši pirms gulētiešanas, pāris stundas pēc dušas. Un no rīta uzklāt atkārtoti.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru