Pamēģiniet šos 5 paņēmienus un uz visiem laikiem aizmirstiet par svīšanu karstās dienās

Vēl viens līdzeklis, kurš palīdz novērst pastiprinātu svīšanu – pūderis no lanolīna un talka

Noderēs tādām vajadzībām arī vienkāršs bērnu pūderītis no veikala. Tas, tāpat kā visi antiperspiranti, aizkorķē sviedru dziedzerus, kā rezultātā āda paliek sausa. Bet vēl tā pluss ir apstāklī, ka pūderis ir nekaitīgāks organismam un nekairina ādu, bet gluži otrādi nomierina sakairinātās zonas. Bet, izmantojot tādu metodi, vajag rūpīgi ievērot higiēnu un cītīgi katru vakaru nomazgāt pūdera kārtu no ķermeņa, lai āda elpotu.

Sviedru izdalīšanos ietekmē arī apģērbs, kuru mēs nēsājam

Izvairieties no apspiestiem un blīviem audumiem, izvēlieties pašus vieglākos un „elpojošākos” materiālus. Pie tādiem pieder kokvilna, trikotāža, lins. Tie ir gaisa caurlaidīgi un neaiztur mitrumu.

LASI VĒL: Viens vingrinājums 4 minūtes dienā – pēc mēneša jums būs jauns ķermenis!

Nevajag aizmirst par uzturu

Jo daži ēdieni un dzērieni palīdz cilvēkam kā nākas izsvīst, pat ja viņš ir vieglā apģērbā un ar pareiziem ķermeņa kopšanas līdzekļiem. Karstā laikā izvairieties no trekna un cepta ēdiena. Bet, jo īpaši, piparotiem ēdieniem – tos vienkārši jāizslēdz no ēdienkartes. Tāpat tiem, kuri negrib nosvīst no dzērieniem, jāizvairās no stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem, karstas tējas un kafijas. Ir daudz aukstu kokteiļu un kafijas dzērienu ar ledu, kas var remdēt slāpes un atdzesēt organismu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru