Paldies mammai par šķiršanos ar tēti – emocionāla jaunietes vēstule, kuras māti sita tēvs. Ļoti aizkustinoši…

Pateicoties stāstam, kas nesen bija publicēts, kļūst skaidrs, ka attiecību saglabāšana bērnu dēļ – tā ir milzīga kļūda. Bērni saņem viltojumu laimīgas ģimenes vietā, un kļūst par galveniem upuriem.

Vēstule ar nosaukumu “Paldies mammai pēc šķiršanos ar tēti”. “Man 23, ģimenē esmu vecākā no trim bērniem. Man ir 2 brāļi, vienam 19 gadi, bet otram 13. Jaunībā mana mamma bijusi skaista meitene. Viū aplidoja daudz jaunu puišu, bet viņa izvēlējās manu tēvu. Viņš bija skaists un sirsnīgs, daudz strādāja un nedzēra.

LASI VĒL: Skumjš daudzu šķiršanos iemesls

Kad es piedzimu, viņš tiešām rūpējas par mani. Mamma saņēmusi mantojumā, un ieguldīja viņu tēva biznesā. Viņa bizness sāka plaukt. Parādījās nauda, un kopš tā laika mans tēvs vienmēr bija piedzēries, sāka aizrauties ar azartspēlēm, un tad pirmo reizi piekāva manu māti. Es joprojām atceros situāciju, kad viņš sita mammu līdz asinīm par to, ka viņa nav devusi naudu azartspēlēs. Algas dienā viņš nekad negāja uz mājām. Bet kad atgriezās, tad vienmēr bija piedzēries un jau bez naudas. Kad mājās notika kautiņi, es un mani mazie brāļi centāmies neļaut viņam sist mammu, bet viņš varēja iesist arī mums.

Viņa nesa savu upuri līdz brīdim, kad es jau gatavojos eksāmenam vidusskolā, mans otrs brālis gāja 7 klase, bet manam trešajam brālim palika 4 gadi. Viņa vairs nevarēja ciest, tāpēc viņa nolēma aizvest mūs uz savu dzimto pilsētu.

Viņa pameta darbu un neko no mājām nepaņēma tikai 3 bērnu un dažas vecas drēbes. Es nekad neaizmirsīšu to dienu. Viņa ļoti daudz strādāja, lai pabarotu mūs. Viņa mazgāja traukus restorānā, pārdeva kukurūzas pudiņu. Reiz viņa izlēja sev uz kājas verdošu ūdenī, un ieguva šaušalīgu apdegumu.

LASI VĒL: Pēc Zodiaka zīmes grupējam sievietes attiecībās no labākajām līdz sliktākajām – kurā vietā esi tu?

No restorāna viņa nesa ēdienu ar treknām tomātu mērcēm. Mēs lasījām no tām dārzeņus un gaļas gabalus. Mums palīdzējām mammai pārdot pudiņus. Es pat grasījos iet uz fabriku, lai palīdzētu savai mammai. Taču viņa to uzzināja, raudāja un lūdza mani nepamest studijas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru