Skumjš daudzu šķiršanos iemesls

Ziniet, ko? Ticiet man, vīrieši neaiziet no aizaugušām bikini zonām. Un pat ne no izplūdušām figūrām. Viss ir daudz dziļāk. Ielejiet sev kafiju, parunāsim atklāti.

LASI VĒL: Dziedātāja Adele pēc šķiršanās ļoti notievējusi – foto

Aptuveni puse no manām trīsdesmitgadīgajām paziņām ir šķīrušās. Starp tiem, kuriem ir jau ap četrdesmit, šķīrušies ir aptuveni 80 %. Visbiežāk šķiršanās iemesls ir sieviete. Tantes nopūšas: es pat matiņus no bikini zonas ar vasku noņēmu. Un regulāri gāju uz sporta zāli. Es esmu tāds dārgums, bet viņš tik un tā aizgāja. Kas par lietu?!

Ziniet, ko? Ticiet man, vīrieši neaiziet no aizaugušām bikini zonām. Un pat ne no izplūdušām figūrām. Viss ir daudz dziļāk. Ielejiet sev kafiju, parunāsim atklāti.

LASI VĒL: Laulības dzīve sastāv no septiņiem posmiem. Ja mūsdienu cilvēks zinātu par tiem – 80 % šķiršanās vispār nenotiktu!

Vīrieši un sievietes mājas uztver katrs savādāk. Sievietei māja – tā ir viņas stihija, viņas karaliste, kur visam ir jābūt ideāli. Viņas krusts, viņas cīņa, tā varētu teikt.

Kad sieviete mājās saskata kaut ko, kas nav ideāls, viņas galvā nostrādā sirēna.

ĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪ!!!!Uzbrukums! Mēģinājums! Pazemināta pretošanās spēja! Steidzami izmantot visus spēkus šķēršļa novēršanai! ĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪĪŪ!!!!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">arno</cite>

    Iespējai ieiet aromātiskā vannā.
    ————————————–
    Pilnīgi noteikti tā nav vīrieša vēlme – aromātiskā vanna. Vīrieši grib iet dušā (ātri) vai pirtī (lēna bauda). Vanna vīriešiem nav svarīga.
    Taču cieņa un miers alā – pilnīgi noteikti ļoti svarīgi, ja neskaita sex, kas vispār ir dotais lielums.

  • <cite class="fn">inis</cite>

    Jeeziit-sveetaas neaizsargaataas govis.Tai pat laikaa,sievietei veel jaastraadaa un jaaudzina beerni…pfff…

  • <cite class="fn">❤</cite>

    Un ko darīt,ja ir mazi bērni mājās?Kas rada troksi,nekārtību un noteikti ne mieru mājās ! Sanāk sievai viss jāvāc – gan māja,gan berni.Viss jādara sievietei,lai tik vīrietis neaiziet prom?Kadi tad ir virieša pienākumi?

  • <cite class="fn">Lellx</cite>

    Apggrieztā situācija – sieva pārrodas mājās, grib mieru un klusumu. Tamdēļ VĪRS kopj aiz bērniem, savalda viņus kkā nodarbinot, lai ir mierīgi un netrokšņo lieki, gatavo sievas mīļākos ēdienus, un pie tā visa ir tīrīgs un sakopts, lai būtu labs estētiskais skats.
    ^^pasaka ne realitāte, bet no sievietes šo prasa!?!?!?!?

  • <cite class="fn">Erchels</cite>

    Sacepās dāmas. Es piekrītu rakstītajam, bet ja sieviete mīl un ciena savu vīru, tad viss ir labi, nekādu bļaušanu. Šad tad vajag pastrīdēties, bet ja vīrs pats ir tik glups, ka nevar neko pretīm pateikt, tad jāsamierinās ar turpmāko sievas izturēšanos.

  • <cite class="fn">Gurķis</cite>

    Piekrītu par estētisko baudījumu, bet kārtējo reizi šis baismīgais spiediens no sabiedrības puses, ka sievietei jābūt labai mājsaimniecei, sievai, mīļākajai, mātei un vēl sazin nezin cik saprotošai un pacietīgai būtnei… bet kā paliek ar vīrieti?! Kur ir tas spēcīgais, izlēmīgais, mērķtiecīgais, vīrišķīgais balsts? Es pateikšu – vai nu guļ dīvānā ar alu rokās, skatās teļļuku vai graiza datorspēles!

  • <cite class="fn">Gurķis</cite>

    Jā, un ko vispār sievietei ir tiesības saņemt no vīrieša? Kādas ir sievietes tiesības?
    Lūdzu, tik pat gudru rakstu studijā!

  • <cite class="fn">Signa</cite>

    Piekritu Gurkim Un ieprieks komentetajirm!

  • <cite class="fn">Balkis acii</cite>

    🙂
    Man piedur, ka sieviešu galvās darbi dalās tā: Vīriešu darbi un Kopējie darbi.
    Piem. Mašīnai tehniskā apskate, krāns pil, lampa izdegusi, slēdzene ieķīlējusi utt. Utt. + Tu vēl esi ģimenes apgādnieks. Skrien bērniem pakaļ uz dārziņu, jo viņai šodien nagi, rīt pilates utt. Un beigās tev vēl pasaka, tu pat savas zeķes nejēdz izmazgāt un pārmaiņas pēc traukus arī kādreiz varētu nomazgāt. Uz pauzes. Un nav jau grūti …. var arī nomazgāt. Vakarā kad gribi nokniebties, galva sāp, sodien negribu, kas tev visu laiku ir … sekss vien prātā!!!
    Es piekrītu ka ir memļaki, bet vīrietis kurš mīl savus bērnus automātiski ir labs arī pret bērnu māti un ģimenes vārdā dara visu. Problēma ir tur ka sieviete diezgan ātri izlaižas un nekad nekas nav gana labi…. stāsts nav par mani – mani ir divi draugi … viņu sievas nu aitas kas aitas. Nesaprotu kā viņi viņas iztur.

    • <cite class="fn">Manas domas</cite>

      Un ko tad ja ir otràdàk??? Ja sieviete ir tà kas dara visu un vecis pilnīgi neko??? Tad ari sieviete vainīga- nav ko ar tàdu sapīties, vai ne?! Bet nevienam jau uz pieres nav rakstīts, ka viņš ir alfonss… un kapēc ne nagi un mati un pilates??? Mums jābūt par jūsu estētisko baudījumu…. un ja pati pelnu, tad tă jau ir mana ziņa kā tērēju… un kapēc darba dalīšana, ja visu var darīt kopā… protu gan lampiņu nomainīt, gan aizdambētu kanalizāciju iztīrīt…. Manuprāt svarīgākais ir abpusēja cieņa… ja tās nav tad nekā nebūs… un kas attiecās iz intīmo dzīvi tai arī ir jābūt sabalancētai….un jăbūt noteikti kvalitatīvai ?

  • <cite class="fn">Minka</cite>

    Šis ir stāsts par mani- bērns, pati jauna, laulība dēļ bērna un vecāku iegribas. Pēc bērna- depresija, izplūdis ķermenis, milzīgs bardaks, nekādu interešu, pelēcība, atliktas lietas- skola, tiesības, personiskā izaugsme- un te pēkšņi attopies- gandrīz 30 un tu dzīvo labi, bet reālā sūdu bedrē. Apkārt vienas vienīgas kļūdas. Pēdējo 2 mēnēšu rezumē: zaudēti nepilni 9 liekie kg(no apmēram 20). Gaišāks mājoklis, tīrāks, tagad zinu, kas un kur stāv ? Darbā rezultāti uzlabojušies- pati priecīgāka, bet bet bet vīrs taisās aiziet, jo viņam apnicis, piegriezies, piebesījis- tas kā dzīvojām pēdējos 3 gadus. Un man pašai atvērusies čakra- gribu visu skaisti un labi, gribu panākumus un rezultātus!

  • <cite class="fn">Liga</cite>

    Te nu pamatīgi viss nocelts uz Sievieti.Ak nabaga virini .
    Bet kur paliek Sieviete?

  • <cite class="fn">padomnieks</cite>

    ,,ABIEM.LV Jūs esat pakaļas ! Uzrakstot komentāru jums nepatīk mana e-pasta adrese Savu e-pasta adresi es pārzinu labāk ,ne kā Jūsu pieņēmums . Tas ir stulbuma kalngals !

Pievienot komentāru