Pagatavojiet auzu pārslu biezputru savādāk! Tik garšīgu biezputru jūs vēl nebūsiet ēduši!

Izrādās, ka auzu pārslas ir visai universāls produkts: no tām var pagatavot ne tikai ierasto biezputru, bet arī apetītelīgus batoniņus ātrai uzkodai, un pat sacepumu. Atsevišķu uzmanību gribas pievērst pēdējam minētajam ēdienam.

Pufīgs auzu pārslu sacepums dažādos jūsu brokastis, un jūs pārliecināsieties par to, ka veselīgais un barojošais ēdiens var būt arī ļoti garšīgs. Auzu pārslām pievienot var jebkuras sasaldētas ogas, bet ar sacepums ar ķiršiem sanāk īpaši aromātisks.

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas – 12 ēdamkarotes.
  • Ūdens – 1,5 glāze.
  • Ola – 1 gab.
  • Ķirši – 50 grami
  • Valrieksti – pēc garšas
  • Kanēlis – pēc garšas
  • Cukurs – 3 ēdamkarotes.
  • Ābols – 1 gab.

Pagatavošana

  1. Aplejiet auzu pārslas ar vārītu ūdeni, un ļaujiet tām ievilkties aptuveni 5 minūtes.
  2. Pievienojiet kubiciņos sagrieztu ābolu, cukuru un olu, kārtīgi samaisiet.
  3. Auzu mīklu ielieciet ar sviestu iesmērētā cepšanas formā, apberiet ar kanēli un maltiem valriekstiem.
  4. Cepiet cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni 30 minūtes.

Ielejiet krūzē aromātisku kafiju, un sāciet savu dienu garšīgi! Bet ar lielisko brokastu recepti padalieties arī ar draugiem!

Avots: mirkrasoty.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru